Billie Eilish și efectele pastilelor de slăbit. Trauma care i-a afectat copilăria

Stilul vestimentar al lui Billie Eilish ține foarte mult de experiența pe care a avut-o în copilărie cu felul în care-și privește propriul corp.
29.01.2021
Billie Eilish și efectele pastilelor de slăbit. Trauma care i-a afectat copilăria
Billie Eilish și efectele pastilelor de slăbit. Trauma care i-a afectat copilăria

Stilul vestimentar al lui Billie Eilish ține foarte mult de experiența pe care a avut-o în copilărie cu felul în care-și privește propriul corp. Mai exact, idolul ei Tyler the Creator i-a spus cândva că se îmbracă exact ca un jucător de fotbal, dar tânăra de 19 ani a ales acest stil vestimentar din cauza nesiguranțelor pe care le are și felul în care i-a fost afectată imaginea asupra propriului corp.

Billie Eilish, relația cu pastilele de slăbit și imaginea corpului ei

„Cred că cei din jurul meu erau mai îngrijorați decât am fost eu pentru că motivul pentru care mă ascundeam era corpul meu. Ca să fiu sinceră, am început să port haine largi din cauza corpului meu”, a mărturisit ea.

Cântăreața care a fost diagnosticată cu sindromul Tourette a spus că acum se află într-o stare psihica mult mai bună decât în urmă cu câțiva ani și a făcut referire la confruntarea cu cei care au atacat-o online.

„Am fost foarte, foarte bucuroasă că sunt în acest moment al vieții mele, pentru că dacă asta mi s-ar fi întâmplat acum trei ani, când eram în ceața relației oribile cu corpul meu sau acum cinci ani, nu mai mâncam. Mă înfometam”, a spus artista potrivit Shape.com.

Mai mult, vedeta vorbește despre efectele pe care pastilele de slăbit le-au avut asupra ei.

„Mi-aduc aminte că luam o pastilă care ar fi trebuit să mă ajute să slăbesc, dar m-a facut să fac pipi în pat când aveam 12 ani. Era o nebunie. Nici acum nu-mi vine să cred”, a spus Eilish, revenind la imaginea pentru care a fost criticată. „Am crezut că eu singură aveam probleme cu corpul meu, dar cred că și Internetul îmi ura corpul. Așa că e minunat.”

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața