Beyonce, suspectata ca poarta o burta falsa pentru a atrage atentia

Beyonce foloseste pernite ca sa-si accentueze burta, cand in realitate are o mama surogat, sau nu este insarcinata si vrea doar sa atraga atentia?
Beyonce, suspectata ca poarta o burta falsa pentru a atrage atentia
Beyonce, suspectata ca poarta o burta falsa pentru a atrage atentia

Prezenta in studiourile „Sunday Night” pentru a acorda un interviu, Beyonce a venit imbracata intr-o rochie roz care s-a incretit intr-un mod bizar atunci cand s-a asezat pe canapea.

Imediat, Internetul a luat foc si au aparut tot felul de supozitii: ba ca Beyonce foloseste pernite ca sa-si accentueze burta, cand in realitate are o mama surogat, ba ca de fapt nu este insarcinata si vrea doar sa atraga atentia.

La acest moment s-au adaugat si aparitiile sale din ultima vreme – cand cu burta , cand fara burta. Vrea sa se joace cu jurnalistii pentru ca acestia sa nu isi dea seama cand trebuie sa nasca?

Sursa: Perfecte.ro

Foto: Perfecte.ro

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici