Augustin Viziru se casatoreste!

S-a hotarat sa se casatoreasca anul acesta si, mai mult, planuieste sa faca si un copil cat de curand ca sa formeze o familie.
22.01.2009
Augustin Viziru se casatoreste!
Augustin Viziru se casatoreste!

Augustin Viziru, interpretul lui Armando din telenovela “Regina”, care se difuzeaza de luni pana joi, de la ora 20.30, ACASA, s-a hotarat sa se casatoreasca anul acesta si, mai mult, planuieste sa faca si un copil cat de curand ca sa formeze o familie.

Luna viitoare, pe 14 februarie, cei doi implinesc 9 ani de cand formeaza un cuplu: “Locuim impreuna de cand ne-am cunoscut si ne gandeam de ceva vreme sa facem pasul acesta. Si nu numai.

Vrem sa facem si un copil cat mai repede. Dar, in ordinea crestineasca a evenimentelor, mai intai o sa ne casatorim”, mai spune interpretul lui Armando.

Citeste mai multe despre nunta lui Augustin Viziru pe www.stirileprotv.ro

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea