Ashton Kutcher, sexy cu yoga, arte martiale si multe alte sporturi

Multe femei tinere ar vrea sa fie in locul lui Demi Moore si sa adoarma in fiecare seara in bratele unui barbat cool si sexy. La actorie, se pricepe, nu se pricepe, dar la sporturi dure si ipostaze pline de sex appeal, frumuselul sot este un adevarat maestru.
Ashton Kutcher, sexy cu yoga, arte martiale si multe alte sporturi
Ashton Kutcher, sexy cu yoga, arte martiale si multe alte sporturi

Multe femei tinere ar vrea sa fie in locul lui Demi Moore si sa adoarma in fiecare seara in bratele unui barbat cool si sexy. La actorie, se pricepe, nu se pricepe, dar la sporturi dure si ipostaze pline de sex appeal, frumuselul sot este un adevarat maestru. Aproape ca ii treci cu vederea stangaciile actoricesti cand vezi ca are un mariaj mai mult decat reusit cu o femeie mai mare cu 15 ani decat el.

Sfarsitul lumii este un subiect la moda. Dar nimeni nu s-a gandit pana la el sa-l invoce drept motiv serios pentru a practica sportul intens. Ideea brilianta poarta semnatura Ashton Kutcher, pachet de muschi, expert in farse la Hollywood, dar si femei mai in varsta.

Dovada? De 5 ani, este jumatatea celebrei Demi Moore, fosta sotie a altui pachet de muschi, care se apropie de pensie, carismaticul Bruce Willis. Dupa o scurta trecere in revista a istoricului amoros al familie, sa revenim la Apocalipsa.

O stim din filme, dar recent si-a aratat adevarata fata prin dezastrele naturale care au zguduit omenirea. Daca unii adopta atitudinea strutului si o ignora cu desavarsire, Ashton se pregateste intens ca sa-i faca fata. O experienta de cateva ore fara curent intr-o cabana din munti l-a facut sa ajunga la concluzia ca doar cei puternici supravietuiesc in conditii vitrege si s-a pus serios pe treaba.

Vrei bani? Fa muschi!

Dar sa revenim cu picioarele pe pamant sau mai bine zis pe dealurile parcului Runyon Canyon de la Hollywood, paradisul joggingului pentru celebritatile dornice de roluri mari si conturi grase. O fi Apocalipsa motiv serios de antrenamente dure, dar parca si rolurile in filme de box-office ii fac o concurenta serioasa.

Iar pentru a le obtine, sacrificiile materiale si fizice nu sunt de neglijat: sa ne amintim doar ca imaginea sexy pentru filmul „Ingerii lui Charlie” a costat-o pe Demi Moore aproximativ 100 de mii de dolari. In banii acestia, au intrat si operatiile si dieta si antrenorul personal. Ashton insa are de partea lui tineretea, iar trupul lui perfect, la aproape 1,90 si 89 de kilograme, are alte secrete.

La cei 32 de ani, s-a mulat perfect in rolul unui ucigas profesionist, in tabara celor buni ce-i drept, datorita calitatilor sale atletice, dar si talentului sau in practicarea artelor martiale.

Pentru rolul din comedia “Un cuplu mortal”, unde o are ca partenera pe Katherine Heigl, s-a antrenat 6 zile pe saptamana, cate 2 ore in fiecare zi. Si putem spune ca s-a descurcat binisor in rolul killer-ului sexy, care vrea sa renunte la job de dragul iubirii, dar nu este lasat de dusmani.
 
Fight, fight, fight
 
Desi nu presupune un talent actoricesc deosebit, un rol de baiat rau cere ceva timp la sala. Asa ca Ashton s-a initiat in Muay Thai cu campionul Frantei la acest stil, dar a descoperit fascinat cat de mult ii place Krav Maga, forma de lupta inventata de fortele armate israeliene. La ora actuala, aceasta este preferatul trupelor speciale si al politistilor pentru ca se invata foarte repede.

Nu are reguli, topeste grasimi, construieste muschi, iar antrenorii isi invata elevii sa se apere daca sunt atacati prin lovituri puternice in zone vulnerabile precum testicule, gat, ochi, genunchi. Chiar daca programul de filmari din ultimul timp este unul relaxat, Ashton este hotarat sa nu lase patratelele sexy sa se evapore: merge la yoga de 3 ori pe saptamana, iar de 3, 4 ori pe saptamana nu rateaza antrenamentele de Krav Maga. Sa speram ca sfarsitul lumii il va gasi pregatit!

 
Andreea Groza
Andreea Groza

Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat.
Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Diana Ionescu: laserul în parodontoză și alte afecțiuni stomatologice