Are doar 21 de ani însă va beneficia de propriul documentar. Din 2 octombrie, “Miley – The Movement”

Primul documentar despre viaţa şi cariera cântăreţei şi actriţei americane Miley Cyrus, intitulat "Miley - The Movement", va avea premiera pe marile ecrane din Statele Unite pe 2 octombrie.
Are doar 21 de ani însă va beneficia de propriul documentar. Din 2 octombrie, “Miley - The Movement”

Primul documentar despre viaţa şi cariera cântăreţei şi actriţei americane Miley Cyrus, intitulat „Miley – The Movement”, va avea premiera pe marile ecrane din Statele Unite pe 2 octombrie. Miley Cyrus are o viaţă tumultuoasă în ultima vreme – schimbarea coafurii, duetul şi dansul lasciv cu Robin Thicke, pe scena MTV Video Music Awards, apariţia îndrăzneaţă din videoclipul piesei „Wrecking Ball” sunt doar câteva elemente care au marcat transformarea ingenuei protagoniste din serialul pentru adolescenţi „Hannah Montana” în tânăra rebelă de astăzi.

Documentarul „Miley – The Movement” va avea premiera pe 2 octombrie în Statele Unite. În acest film, Miley Cyrus îşi prezintă în 60 de minute atât viaţa personală, cât şi evenimentele din viaţa profesională.
„Miley-The Movement” va fi lansat şi pe reţeaua de televiziune MTV din întreaga lume şi este realizat în acelaşi fel ca documentarele dedicate cântăreţelor Lady Gaga şi Demi Lovato.
Transformările fizice ale artistei vin să susţină schimbările din plan muzical şi contribuie la evidenţierea unei alte direcţii. „Miley -The Movement” va prezenta de o manieră extrem de sinceră acţiunile în care a fost implicată artista şi explicaţiile sale despre felul în care şi-a gestionat cariera.

Totodată, Miley Cyrus va lansa un nou album, „Bangerz”, pe 8 octombrie 2013. Albumul conţine 13 piese, printre care şi single-urile „We can’t stop” şi „Wrecking ball”, piese cu care Miley a reuşit să stabilească două recorduri pe platforma VEVO.
Miley Cyrus este o cântăreaţă şi actriţă americană care a devenit cunoscută graţie serialului pentru adolescenţi „Hannah Montana”, în care a interpretat rolul principal.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Îmbunătățirea vieții sexuale prin sport. Cum ne ajută exercițiile kegel?