Anne Hathaway trăieşte cu doar 500 de calorii pe zi!

Una dintre cele mai frumoase actriţe din cetatea filmului s-a transformat într-o umbră în decurs de câteva săptămâni. Anne Hathaway a ajuns doar piele şi os după ce s-a supus unei diete draconice menite a o pregăti pentru rolul unei prostituate în musicalul Mizerabilii. Pentru rolul prostituatei Fantine din adaptarea pentru marele ecran a musicalului "Mizerabilii", Anne Hathaway a fost nevoită să slăbească 8 kilograme în 3 săptămâni. Astfel, actriţa şi-a impus un regim strict, iar pentru a-şi menţine silueta fragilă la care a ajuns, consumă doar 500 de calorii pe zi.
Anne Hathaway trăieşte cu doar 500 de calorii pe zi!

Una dintre cele mai frumoase actriţe din cetatea filmului s-a transformat într-o umbră în decurs de câteva săptămâni. Anne Hathaway a ajuns doar piele şi os după ce s-a supus unei diete draconice menite a o pregăti pentru rolul unei prostituate în musicalul Mizerabilii.

Pentru rolul prostituatei Fantine din adaptarea pentru marele ecran a musicalului „Mizerabilii”, Anne Hathaway  a fost nevoită să slăbească 8 kilograme în 3 săptămâni. Astfel, actriţa şi-a impus un regim strict, iar pentru a-şi menţine silueta fragilă la care a ajuns, consumă doar 500 de calorii pe zi.

Citeşte şi: Anne Hathaway: „Jessica Alba, insarcinata, putea sa faca mai multe flotari decat mine!”