Angelina Jolie, despre intervenţiile fiicelor ei: ”Ultimele două luni mi le-am petrecut în sălile de operaţie”

Angelina Jolie a vorbit despre operaţiile prin care două dintre fiicele ai au trecut recent.
Angelina Jolie, despre intervenţiile fiicelor ei: ”Ultimele două luni mi le-am petrecut în sălile de operaţie”
FOTO: shutterstock / Angelina Jolie, despre intervenţiile fiicelor ei: ”Ultimele două luni mi le-am petrecut în sălile de operaţie”

Angelina Jolie a vorbit într-un nou articol pentru Time despre intervenţiile suferite de cele două fiice ale sale în ultimele două luni. Actriţa a mărturisit că fiica sa Zahara, în vârstă de 15 ani şi Shiloh au trecut peste câteva ”provocări medicale”. Mai exact, Shiloh a avut o intervenţie de şold, iar despre procedura prin care a trecut Zahara nu a vrut să vorbească pentru că a decis să le respecte intimitatea.

”Ultimele două luni mi le-am petrecut în sălile de operaţie alături de fiica mea mai mare, iar în urmă cu câteva zile am urmărit cum sora ei mai mică trece şi ea printr-o intervenţie la şold”, a scris actriţa. ”Scriu asta pentru că respect intimitatea fiicelor mele, am discutat despe asta şi ele m-au încurajat să o fac. Au înţeles că trecând prin aceste provocări medicale şi luptând pentru a supravieţui şi pentru a se vindeca este ceva de care să fii mândru”, a continuat vedeta.

Angelina Jolie a descris cum a fost să-şi vadă fiicele având grijă una de cealaltă şi a povestit că şi-a petrecut Ziua Internaţională a Femeii scriind acest articol din spital.

”Pentru moment mă concentrez asupra fiicelor mele şi tot ce am învăţat a fost de la ele şi de la alte tinere din întreaga lume pe care le-am avut în jurul meu”, a adăugat Angelina.

De asemenea, la finalul articolului, actriţa susţine că trebuie să avem grijă de fetele din întreaga lume pentru că ”trebuie să ştie că cu cât cresc mai puternice, cu atât vor fi mai sănătoase şi vor oferi mai mult familiei şi comunităţii”.

”Mesajul meu pentru toate fetele este să luptaţi în continuare, domnişoarelor. Grija pe care o aveţi una pentru cealaltă va fi o parte importantă în viaţa voastră de acum încolo. Trebuie să vă cunoaşteţi drepturile şi niciodată să nu lăsaţi pe cineva să vă spună că nu sunteţi preţioase, special şi mai mult de toate, egale”, a încheiat Angelina.

Angelina Jolie are şase copii împreună cu fostul ei soţ, actorul Brad Pitt- gemenele Knox şi Vivienne în vârstă de 11 ani, Pax în vârstă de 16 ani, Maddox în vârstă de 18 ani şi Zahara şi Shiloh.

Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Cârnați la grătar cu legume și porumb copt