Angela Rusu: ce dietă ține după Sărbători?

De Sărbători, Angela Rusu s-a bucurat de preparatele tradiționale delicioase, iar kilogramele în plus nu au întârziat să apară.
10.01.2021 | Necsoiu Alexandra
Angela Rusu: ce dietă ține după Sărbători?
Angela Rusu: ce dietă ține după Sărbători?

De când a reușit să ajungă la o siluetă impresionantă, Angela Rusu este foarte atentă la stilul ei de viață. Bineînțeles, de Sărbători nu s-a ferit de bunătățile tradiționale, iar pentru că surplusul nu a întârziat să apară, acum se află la dietă.

Artista a menționat pentru Click că deși nu merge la sală de teama virusului, face mișcare acasă și are un mic dejun echilibrat care presupune iaurt și fructe. Angela Rusu a slăbit 26 de kilograme în decurs de un an și jumătate. De la 93 de kilograme, a ajuns la 67. Nu și-a micșorat stomacul chirurgical, ci a ținut o dietă recomandată de medicul nutriționist. De Sărbători, vedeta s-a bucurat de preparatele tradiționale delicioase, iar kilogramele în plus nu au întârziat să apară.

„Dar ce nu am gătit! Salată de boeuf, salată de vinete, sarmale, fripturi, prăjituri, așa cum îi stă bine unei mese de Sărbători. Da, am mâncat din toate și m-am simțit bine, pentru că după două decenii de cântat prin lume, am reușit și eu să fiu cu toți ai mei acasă, de Anul Nou”, a spus Angela Rusu pentru Click.

Ce dietă ține Angela Rusu după Sărbători?

„Dimineața mănânc doar un iaurt cu fructe, iar în restul zilei salate, fructe și carne pe grătar. Este necesar un detox după toată mâncarea asta grea. La sală nu merg, pentru că mi-e teamă de Covid, dar mi-am luat o casă cu etaj și urc și cobor scările de 20-30 de ori pe zi, încât nu mai am nevoie de niciun fel de sport”, a povestit artista pentru Click.