Andy Whitfield, starul din „Spartacus”, rapus de cancer la numai 39 de ani

Actorul Andy Whitfield, starul serialului de televiziune "Spartacus: Nisip insangerat", a murit duminica, la varsta de 39 de ani, dupa ce a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin.
Andy Whitfield, starul din „Spartacus”, rapus de cancer la numai 39 de ani
Andy Whitfield, starul din "Spartacus", rapus de cancer la numai 39 de ani

Actorul Andy Whitfield, starul serialului de televiziune „Spartacus: Nisip insangerat”, a murit duminica, la varsta de 39 de ani, dupa ce a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin, potrivit Mediafax.

Actorul fusese diagnosticat in martie 2010 cu limfom non-Hodkgin (o forma de cancer avand originea in sistemul limfatic), iar dupa inceperea tratamentului medicii au fost optimisti, vazand ca raspunde bine si parea vindecat. Cu toate acestea, in toamna aceluiasi an, cancerul a recidivat, iar Andy a pierdut lupta cu cancerul, dupa 18 luni de suferinta.

„Intr-o dimineata de Sydney frumoasa si insorita, inconjurat de familie, in bratele iubitei sale sotii, frumosul si tanarul nostru luptator Andy Whitfield a pierdut lupta de 18 luni cu limfomul non-Hodgkin”, a declarat Vashti Whitfield, sotia actorului, intr-un comunicat.

Sursa: Mediafax.ro

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici