Andrei din „Pariu cu viata” se intoarce la scoala. Il gasiti la ASE, masterul de Relatii Publice in Marketing

L-ati remarcat pe frumuselul Andrei, interpretat de Dorian Popa, protagonistului serialului pentru intreaga familie „Pariu cu viata”, difuzat in fiecare luni, de la 20.30, la Pro Tv?
Andrei din „Pariu cu viata” se intoarce la scoala. Il gasiti la ASE, masterul de Relatii Publice in Marketing
Andrei din "Pariu cu viata" se intoarce la scoala. Il gasiti la ASE, masterul de Relatii Publice in Marketing

L-ati remarcat pe frumuselul Andrei, interpretat de Dorian Popa, protagonistului serialului „Pariu cu viata”, difuzat in fiecare luni, de la 20.30, la Pro Tv? Ei bine, aflati ca pe langa cariera de actor, Dorian este si student la ASE, mai exact, de la 1 octombrie incepe masterul de Relatii Publice in Marketing din cadrul A.S.E.

Interpretul lui Andrei din „Pariu cu viata” are motive serioase sa urmeze acest master si planuri mari de viitor cu noua lui specializare. „Am ales sa imi schimb oarecum traseul studiilor mutand-ma de pe latura de contabilitate pe cea de marketing intrucat am considerat ca aceasta din urma este mult mai apropiata de cariera pe care incerc sa mi-o cladesc ca actor. Am ales acest master deoarece, in urma documentarii, a reiesit ca ar avea chiar reale sanse sa ma ajute in viitor. Este un masterat ce dezvolta cunostiintele in ceea ce priveste resursele umane de specialitate, un domeniu care mie mi se pare foarte provocator”, marturiseste Dorian.

Ca orice „boboc” Dorian are si emotii la inceput de an scolar. „Normal ca astept cu nerabdare sa intru la cursuri, masterul in relatii publice in marketing este unul cu regim normal de studii si se intinde pe durata a 2 ani de zile, fiind constituit din 3 semestre si un examen de disertatie. O sa fac tot posibilul sa imbin munca pe platoul de filmare din Buftea, cu studiile, mersul la sala, iesirile cu prietenii, plimbarile in parc. Stiu, par multe si greu de impacat, dar ma descurc eu cumva. Cel mai mult ma bucura ca mama este foarte mandra de mine”, spune Dorian.

In fiecare luni, de la 20.30, Dorian Popa si prietenii lui din trupa „LaLa Band” pot fi urmariti in serialul „Pariu cu viata”, la Pro Tv, un serial pentru intreaga familie.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Alina Lazăr, consilier dezvoltare personală : Cum alegem terapeutul potrivit