Andreea Marin şi Stefan Bănică s-au despărţit

Cel puţin aceasta reiese din mesajul postat pe contul de Facebook Andreea Marin Pentru Prieteni. Iată ce conţine mesajul semnat de cele două vedete.
Andreea Marin şi Stefan Bănică s-au despărţit

 

Cel puţin aceasta reiese din mesajul postat pe contul de Facebook Andreea Marin Pentru Prieteni. Iată ce conţine mesajul semnat de cele două vedete.
 
“Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru.

Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru fetiţa noastra, cât şi pentru noi. Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoana publică, ce înseamnă pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă.

Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înţelegeţi decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile şi mai ales copiii. 

 
Vă mulţumim, un gând bun! Andreea şi Ştefan Bănică”

Citeşte şi: Andreea Marin, de 5 ori pe masa de operaţie

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice