Andreea Marin, de 5 ori pe masa de operatii: „Nu auzisem vreodata de acest diagnostic”

Intr-un interviu acordat ziarului Gandul, Andreea Marin a marturisit ca a ajuns de 5 ori pe masa de operatii, de 2 ori fiind situatii de urgenta.
22.09.2011
Andreea Marin, de 5 ori pe masa de operatii:
no title

Intr-un interviu acordat ziarului Gandul, Andreea Marin a marturisit ca a ajuns de 5 ori pe masa de operatii, de 2 ori fiind situatii de urgenta. Fosta prezentatoare tv a avut 2 sarcini extrauterine.

„Am avut si operatii mai usoare, dar si complicate, doua dintre ele efectuate in regim de urgenta. De pilda, imi amintesc de prima sarcina extrauterina – din pacate, am avut doua experiente dureroase de acest gen, dar a doua oara cunosteam deja posibilitatea aceasta – , eram prea tanara, poate si neinformata si nu stiam ca exista o asemenea posibilitate, am ajuns trimisa de o durere abdominala la un doctor.

Abia al doilea medic a realizat ce am cu adevarat si ca e o urgenta, intrucat aveam deja un litru de sange in abdomen, am „zburat” spre spital si, dupa consultatie dl. doctor Pelinescu – Dumnezeu sa ii dea sanatate si putere pentru ca mi-a salvat viata – s-a adresat direct asistentei sale, spunandu-i „intram in operatie urgent”.

Traiam parca ceva ireal, nu intelegeam ce mi se intampla, nici nu auzisem vreodata de acest diagnostic, am inteles doar ca daca nu ma supun deciziei medicului in momentul de limita dintre viata si moarte riscam totul. Am mers pe mana domniei sale si ii voi fi recunoscatoare mereu, asa cum ii sunt si domnului doctor Marinescu, pentru ca mi-a fost alaturi la a doua experienta de acest gen si apoi la nasterea copilului meu.”

Citeste intreg interviul cu Andreea Marin pe www.gandul.info

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Recomandare video
Ce simptome dă cancerul de ficat și cum se tratează