Andreea Marin Banica, caritate pentru educatie

Anul acesta, a strans la Gala UNICEF de pe 1 iunie aproape 200.000 de dolari.
Andreea Marin Banica, caritate pentru educatie
Andreea Marin Banica, caritate pentru educatie

Anul acesta, a strans la Gala UNICEF de pe 1 iunie aproape 200.000 de dolari. Banii vor fi folositi pentru promovarea si extinderea programelor de educatie parentala in Romania. Insa valoarea totala a donatiilor va fi raportata abia la sfarsitul lunii. Oricum, e vorba de o suma-record adunata in plina criza.

CSID: Ce ti-ai dorit sa obtii la gala de anul acesta?
Andreea Marin Banica: Dovada ca romanii pot fi generosi chiar si in vremuri mai grele, pentru ca nu stiu pe cineva care sa nu fi fost afectat mai mult sau mai putin de criza. Si mai sunt impresionata de faptul ca au raspuns apelului nostru, chiar daca am facut o gala curata, pur constructiva si cu facilitati tehnice speciale, utilizate cu profesionalism, fara sa ne bazam asadar pe ingredientele de televiziune des folosite azi pentru a face audienta, de tip controversa, scandaluri conjugale, violenta. Si ma mai bucur sa vad ca publicul isi doreste inca spectacol de calitate si lucruri pozitive.

CSID: Care sunt cifrele pe care le-ai obtinut alaturi de UNICEF?
A.M.B.:
Peste un milion de euro au fost adunati si implementati doar prin galele UNICEF. Acestia au fost destinati copiilor cu dizabilitati, mamelor si nou-nascutilor, iar anul acesta educatiei parentale.
 
CSID: Ii povestesti deja fetitei tale ce faci tu pentru alti copii?
A.M.B.
: Are un an si jumatate si nu intelege inca esenta, dar timpul zboara si in curand va vedea nemijlocit ce face mama, o voi lua alaturi de mine, pentru ca ea singura sa poata alege pe viitor daca va fi deschisa sa-i ajute pe cei din jur.

CSID: Cum te percepe ea cand te vede la TV?
A.M.B.:
Ma recunoaste imediat, ca si pe tati, si incepe sa vorbeasca uneori cu noi. Nu prea-i convine ca nu ii raspundem.

La Gala UNICEF, gazduita de Andreea Marin Banica si Dan Bittman, au participat  personalitati din toate domeniile precum: Gheorghe Hagi, Emilia Popescu, Andra, Irina Schrotter, premierul Emil Boc si primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Citeste si Andreea Marin Banica – din nou in Africa, pentru copiii lumii

Foto: TVR

Bratara amazoniana eco
Bratara amazoniana eco
Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă