Andreea Ibacka se simte ca in armata la „Dansez pentru tine” si viseaza numai coregrafii

Telespectatorii “Dansez pentru tine” vor avea de ales vineri la duel intre Daniel si Alexandra si Andreea Ibacka si Paul. Chiar daca au primit vineri 4 note de 10 la folclor, la finalul emisiunii, Andreea si Paul au primit verdictul necrutator al duelului. Daca pe Paul l-a macinat mult vestea, Andreea nu s-a putut abtine si a plans foarte mult si si-a propus sa faca totul pentru a convinge ca merita sa mearga mai departe.
Andreea Ibacka se simte ca in armata la „Dansez pentru tine” si viseaza numai coregrafii
Andreea Ibacka se simte ca in armata la "Dansez pentru tine" si viseaza numai coregrafii

Telespectatorii „Dansez pentru tine” vor avea de ales vineri la duel intre Daniel si Alexandra si Andreea Ibacka si Paul. Chiar daca au primit vineri 4 note de 10 la folclor, la finalul emisiunii, Andreea si Paul au primit verdictul necrutator al duelului. Daca pe Paul l-a macinat mult vestea, Andreea nu s-a putut abtine si a plans foarte mult si si-a propus sa faca totul pentru a convinge ca merita sa mearga mai departe.

De cand a inceput aventura „Dansez pentru tine”, Andreea simte ca a trecut prin multe momente dificile, dar pe care le-a uitat cand a vazut note mari din partea juriului: „Entorse, vanatai, contuzii, dureri musculare acute, arsuri. Astea pe langa deja banalele raceli, stari de oboseala permanenta, insomnii, migrene. Cel mai bun medicament e rezultatul bun din scena. Satisfactia reusitei ne ia durerea cu mana si ne da forta sa mergem mai departe.”, povesteste Andreea.

Chiar daca este o persoana disciplinata de fel, Andreea a avut parte de un program foarte strict, ca de armata, de cand a intrat la „Dansez pentru tine”: „Stam in sala de antrenament in jur de 10 ore pe zi. Iar 3 ore e numai drumul la Buftea dus-intors. Daca totusi intr-o zi simtim nevoia sa repetam mai mult, stam la repetitii si pana la 2 dimineata. Iar cand ajung acasa, oricum repet iar singura. Si noaptea visez coregrafiile, ma trezesc din somn si mai fac o data pasii.”, povesteste actrita care incearca sa nu se gandeasca prea mult la duel pentru a nu-si spori emotiile.

Pe langa un spectacol total pe care il promit vineri, Andreea spera in votul celor de acasa la 1322 cu textul „Andreea” pentru ca Paul, partenerul ei, sa poate merge mai departe pe drumul catre implinirea visului sau: „Acum cateva saptamani l-am cunoscut pe Paul. Un copil foarte muncitor, talentat si cuminte. Un baiat care munceste de la 15 ani pentru a-si intretine familia. Parintii lui au ingropat 2 copii – fratii lui Paul, iar al 3-lea copil e disparut de acasa fara urma de acum 7 ani. Paul e singurul sprijin ramas parintilor lui bolnavi.

El danseaza pentru a-si permite medicamentele tatalui sau si pentru a-si termina casa in care ei 3 locuiesc, in constructie de 7 ani, din lipsa banilor. Si pentru ca Paul este un luptator si vrea sa-si autodepaseasca conditia prin propriile-i forte, el este in acelasi timp student la 2 facultati. Iar dansul nu este pentru Paul doar o pasiune, ci o metoda de supravietuire. Cu toate acestea, din talentul sau a luat fiinta trupa Blockbusters Crew. A invatat sa danseze inca 8 copii buni, fara posibilitati materiale.

Le-a oferit o directie si o sansa in viata, insa acum ei nu mai pot continua antrenamentele din lipsa banilor. Isi repeta coregrafiile pentru spectacole pe unde apuca, pe la prieteni sau vecini, pentru ca nu au o sala a lor si nici nu-si permit sa inchirieze una. Atat parintii lui Paul cat si acesti copii minunati se bazeaza toti pe noi. Pentru o viata mai buna. Pentru o viata normala, pana la urma.”, povesteste plina de sinsibilitate Andreea.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Mihaela Borcea: Am pierdut multe sarcini
Mihaela Borcea: Am pierdut multe sarcini
Cel mai nou articol Video:
Alina Lazăr, consilier dezvoltare personală : Cum alegem terapeutul potrivit