Andreea Esca la 16 ani

Pentru ca PRO TV implineste anul acesta 16 ani, Andreea a dezvaluit cateva secrete de-ale ei de cand avea aceeasi varsta cu televiziunea pentru care lucreaza.
Andreea Esca la 16 ani
Andreea Esca la 16 ani

Cum era adolescenta Andreea Esca? Pentru ca PRO TV implineste anul acesta 16 ani, Andreea a dezvaluit cateva secrete de-ale ei de cand avea aceeasi varsta cu televiziunea pentru care lucreaza.

„Eram o mândră „lăzăristă”! Învăţam pe rupte în timpul săptămânii ca să mă pot duce sâmbăta la petreceri. Au fost cei mai frumoşi ani”, a povestit Andreea pentru PRO TV Magazin.

Stirista visa sa o placa baiatul care-i cazuse cu tronc si primeasca biletele de dragoste de la el, lucru care de altfel se si intampla, spre invidia colegelor.

Ii mai placea sa asculte Depeche Mode, Pet Shop Boys, Madonna, Elton John, Gloria Estefan, Whitney Huston si Scopions si mergea la mare de 1 Mai cu BTT-ul.

Citeste mai multe pe www.prototvmagazin.ro

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici