Andreea Esca: croaziera Disney, in insulele Bahamas

Andreea Esca povesteste in noul numar PRO TV Magazin cum si-a petrecut vacanta intr-o croaziera Disney, in insulele Bahamas.
  • Publicat:
Andreea Esca: croaziera Disney, in insulele Bahamas
Andreea Esca: croaziera Disney, in insulele Bahamas

Andreea Esca povesteste in noul numar PRO TV Magazin cum si-a petrecut vacanta intr-o croaziera Disney, in insulele Bahamas. In materialul din PRO TV Magazin, vedeta marturiseste cum a gasit aceasta destinatie.

„Am descoperit aceasta croaziera atunci cand colegii mei de la revista The ONE pregateau un articol dedicat copiilor, in luna iunie, si am stiut ca va fi o surpriza extraordinara pentru Alexia si Aris care indragesc personajele si filmele Disney.”

Prezentatoarea stirilor PRO TV isi aminteste cat de impresionati au fost pe parcursul croazierei: „Disney Dream este de fapt un hotel plutitor foarte elegant si primitor.

Are sala de spectacole asemenea Salii Palatului (si musicaluri pe masura) si cinema ca la Multiplex, sala de fitness, locuri de joaca pentru copii, Spa, restaurante si cluburi pentru toate varstele, pista de alergat, loc pentru minigolf si teren de baschet.

Decorul este foarte elegant, iar Mickey, Minnie, Donald, etc isi dau intalnire cu cei mici la anumite ore. In afara piscinelor, pe punte exista si doua tobogane de apa, preferatele copiilor.”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Beyonce este insarcinata
Beyonce este insarcinata
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân