Andreea Balan despre implantul mamar: „Va place ce vedeti? Atunci ce mai conteaza?!”

Cantareata nu suporta discutiile despre silicoane, iar de fiecare data cand este intrebata daca are sau nu o astfel de operatie raspunde evaziv.
05.10.2011
Andreea Balan despre implantul mamar:
Andreea Balan despre implantul mamar: "Va place ce vedeti? Atunci ce mai conteaza?!"

Invitata in platoul „Povestirilor de noapte” , Andreea Balan si-a facut aparitia intr-o rochita neagra, foarte scurta, mulata care ii scotea formele frumoase in evidenta. Toate bune pana cand a fost intrebata despre implantul mamar!

Cantareata nu suporta discutiile despre silicoane, iar de fiecare data cand este intrebata daca are sau nu o astfel de operatie raspunde evaziv. Asa s-a intamplat si de aceasta data cand a venit din nou vorba despre implantul mamar. „Totul este bine. Va place ce vedeti? Atunci ce mai conteaza?!”, a raspuns vizibil iritata Andreea de faptul ca este intrebata in permannta acelasi lucru.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Steve Jobs, cofondatorul Apple, a murit!
Steve Jobs, cofondatorul Apple, a murit!
Recomandare video
Dr. Laura Ciutacu, SANADOR: teste și analize înainte de sarcină