Andra: un copil vă salvează şi vă luminează viaţa

Sarcina ei a fost o surpriză pentru toată lumea. Dezvăluirea burticii a venit la pachet cu interviuri, şedinţe foto şi evenimente de tot felul pentru viitoarea mămică.

Sarcina ei a fost o surpriză pentru toată lumea. Dezvăluirea burticii a venit la pachet cu interviuri, şedinţe foto şi evenimente de tot felul pentru viitoarea mămică.

Aceasta nu a abdicat însă nicio secundă de la provocările profesionale, iar show-urile live de la ”Românii au talent” au găsit-o în formă maximă. Cum a reuşit? Iată cum!

CSÎD: Care au fost principalele provocări din timpul celei de-a doua sarcini?

Andra: O femeie însărcinată trăieşte, practic, din provocări. Nu are de ales! S-o luăm în ordinea frumoasei “disperări“, să zicem aşa! În primul rând, semifinalele de la “Românii au talent” m-au prins din urmă când sarcina era avansată. Totul era o cursă cu obstacole: îmbrăcatul, statul sub uscătorul hairstylistului, machiajul, îmbrăcatul. Deci am combinat emoţia cu oboseala, statul ore întregi pe scaun cu alergatul inevitabil în toate părţile, deplasările lungi cu nopţile scurte. A mai fost impactul cu căldura, deloc de neglijat. E o luptă nedreaptă, o graviduţă nu are suficiente arme pentru a face faţă la loviturile unui aer sufocant.

CSÎD: Cum te-ai mobilizat ca să fii în formă?

Andra: În general, sunt pofticioasă şi nu mă abţin de la nimic delicios. De felul meu, nu mă prea îngraş şi am fost scutită, deci, de această grijă pe care o au majoritatea oamenilor. Iar ca motivaţie, am ales să mă gândesc la fetiţa pe care o port în burtică, înainte de a mă gândi la confortul meu personal. Asta mi-a dat o forţă incredibilă. 

CSÎD: Care a fost relaţia cu cântarul de-a lungul sarcinii? Dar cu frigiderul? 

Andra: La mine în casă, cântarul e foarte bun prieten cu frigiderul. În general, sunt două piese aflate în razboi continuu, dar am reuşit să fiu un arbitru bun. Am fost foarte atentă şi la dorinţa cântarului, dar şi la cea a frigiderului. Mie-mi sunt la fel de dragi – unul mă răsfaţă, celălalt îmi aminteşte că orice bucurie are şi limite, dacă vrei să trăieşti normal, să trăieşti fără griji. În orice caz, nu e simplu. Cum spuneam mai devreme, eu sunt pofticioasă şi în general, cu atât mai mult cu cât acum sunt însărcinată, nu mi-e atât de uşor să tai de pe lista. 

Pagina 1 din 2
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Diana Ionescu: laserul în parodontoză și alte afecțiuni stomatologice