Andra: despre sănătate, diete, familie şi viitorul bebe

Una dintre cele mai tinere mămici din showbizul românesc, Andra, are o doză de optimism cum rar întâlneşti şi emană energie pozitivă. Este molipsitoare.

Una dintre cele mai tinere mămici din showbizul românesc, Andra, are o doză de optimism cum rar întâlneşti şi emană energie pozitivă. Este molipsitoare.

De câte ori o întâlnesc, am garanţia că va fi o zi reuşită. Am stat de vorbă despre maternitate, familie, dragoste, alimentaţie, sport şi vacanţe. În plus, am beneficiat de o plimbare cu Andra la volan: de 6 luni este şi şoferiţă.

CSÎD: Eşti una dintre cele mai pozitive persoane pe care le cunosc. Care este secretul tău?
Andra:
Nu păstrez secrete atunci când vine vorba despre optimism, despre gândirea pozitivă. Viaţa m-a învăţat că râsul vindecă orice stare proastă, orice zi mai cenuşie. De câte ori zâmbesc, simt că se vindecă totul. De fapt, recunosc, sunt o femeie fericită. Trebuie să învăţăm, odată pentru totdeauna, să vedem partea bună în orice.

CSÎD: De mică eşti sub lumina reflectoarelor şi în atenţia publicului. Pentru a rezista în această lume este nevoie de maturitate, seriozitate şi multă muncă. Ce te-a determinat să mergi înainte?
Andra:
Am debutat la o vârstă când alte fetiţe încă se jucau cu păpuşile. Şi eu mă mai jucam, dar munceam deja, făceam eforturi să mă afirm în muzică, mergeam la concursuri pentru copii, cântam mult… Bineînţeles că am mers înainte, nu-mi place să las lucrurile începute şi neterminate.

CSÎD: Cum ţi s-a schimbat viaţa de când l-ai întâlnit pe Cătălin?
Andra:
Viaţa oricărei femei se schimbă radical atunci când întâlneşte bărbatul potrivit, ideal pentru ea. Cătălin m-a ajutat să fiu o femeie mai înţeleaptă, mai calmă şi de la el am “împrumutat” mult din simţul umorului. Cătălin mi-a dovedit că există relaţii frumoase, oneste, amuzante, fără termen de garanţie. Sunt pentru totdeauna.   

CSÎD: Povesteşte-ne despre David. Cât timp petreci cu el?
Andra: David e un copil minunat, nu spun asta pentru că este fiul meu. Evoluează superb, e precoce, e cuminte, e foarte vioi, nu există zi să nu aducă un element nou în comunicarea noastră cu el. Petrec suficient timp, având în vedere că sunt destul de ocupată. Dar cum am 30 de minute libere, alerg acasă, mă joc cu el, îl pup, vorbim, ne iubim. Are o bonă, ce-i drept, care mă ajută enorm şi mai e şi mama care vine mai mereu să aibă grijă de David.

Pagina 1 din 2
Tags:
Mădălina Drăgoi
Mădălina Drăgoi

Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy.

Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru care lucrau atât din punct ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos