Andra are o voce de aur! Vezi cum a interpretat o piesă de-a regretatei Mihaela Runceanu

Andra le-a readus minte fanilor ei de pe Facebook de interpretarea piesei "De-ar fi să vii" a regretatei Mihaela Runceanu, din 2009, când, în platoul emisiunii Happy Hour de la Pro TV, a lăsat audienţa cu gura căscată.
Andra are o voce de aur! Vezi cum a interpretat o piesă de-a regretatei Mihaela Runceanu

Andra le-a readus minte fanilor ei de pe Facebook de interpretarea piesei „De-ar fi să vii” a regretatei Mihaela Runceanu, din 2009, când, în platoul emisiunii Happy Hour de la Pro TV, a lăsat audienţa cu gura căscată.

Nu încape nici o îndoială că Andra deţine una dintre cele mai bune voci din România, putând pune în umbră orice altă voce internaţională de succes. Când o asculţi cântând o piesă care îi pune glasul în valoare, te înfiori.

Cu 4 ani în urmă, Andra a cântat în emisiunea lui Măruţă una dintre cele mai frumoase piese româneşti, din repretoriul Mihaelei Runceanu. „De-ar fi să vii” în varianta Andrei a lăsat mută audienţa, înclusiv pe Silvia Dumitrescu, prezentă şi ea în platou.

Cu toate că înregistrarea este veche, în doar câteva minute de când a postat-o pe Facebook Andra a strâns sute de like-uri şi zeci de aprecieri. „Superbă interpretare”, „Minunată!”, „Deosebită!!!!!”, „O voce extraordinară ca şi melodia!”, „Mi se pare divină interpretarea asta!” – au fost doar câteva dintre comentariile fanilor cântăreţei.

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică