Amy Schumer, motivul pentru care nu va mai putea rămâne însărcinată niciodată

Amy Schumer a vorbit deschis despre sarcină şi gândurile de a-şi extinde familia.
Amy Schumer, motivul pentru care nu va mai putea rămâne însărcinată niciodată
FOTO: Hepta / Amy Schumer, motivul pentru care nu va mai putea rămâne însărcinată niciodată
Aşchia nu sare departe de trunchi! Amy Schumer a postat recent o fotografie cu fiul ei Gene Davis în vârstă de 15 luni, iar fanii nu au ezitat să remarce cât de mult îi seamănă. Cu ocazia asta, actriţa a menţionat că nu va mai putea rămâne însărcinară vreodată, nici măcar dacă ar apela la fertilizare in vitro.

Amy Schumer, despre extinderea familiei

Într-un interviu exclusiv pentru revista People, actriţa în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre planurile de a-şi extinde familia. Nu este prima oară când vedeta vorbeşte despre aspectul  acesta, mai ales că le-a mărturisit fanilor că a mai păstrat un embrion după prima lor încercare in vitro.
 
”Am apelat la FIV şi a fost destul de greu pentru mine”, a spus actriţa. ”Nu cred că aş mai putea apela la fertilizarea in vitro încă o dată”, a continuat vedeta.
Şi, pentru că a exclus din ecuaţie o posibilă sarcină cu ajutorul fertilizării in vitro, actriţa s-a răzgândit cu privire la un viitor copil.
 
”Am decis că nu voi mai rămâne însărcinată vreodată. Ne gândeam la o mamă surogat, dar momentan mai aşteptăm”, a mărturisit vedeta.
Până atunci, Amy e hotărâtă să se bucure de fiecare moment petrecut cu fiul ei: ”Viaţa este atât de frumoasă. Gene este cel mai frumos lucru din viaţa mea”.
 
Într-un documentar, actriţa de comedie a vorbit despre prima sarcină, dar şi despre dificultăţile pe care le-a întâmpinat. Mai exact, vedeta s-a confruntat cu hyperemesis gravidarum, un efect advers al sarcinii, care s-a simţit timp de nouă luni ca o toxiinfecţie alimentară.
 
Amy Schumer s-a căsătorit cu Chris Fischer pe 13 februarie 2018. Vestea că aşteaptă primul lor copil a venit într-un mod inedit. Actriţa Amy Schumer a anunţat că este înărcinată, prin intermediul unei postări inedite pe Instagram. Ea a publicat o fotografie cu soţul ei, Chris Fischer, în care capetele celor doi apar editate peste o fotografie a Prinţului Harry şi a soţiei sale, Meghan Markle.
Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici