Alina Puşcaş şi evoluţia stilului vestimentar personal

Haioasă şi plină de vervă, Alina Puşcaş pune în scenă unul dintre cele mai expresive stiluri ale verii: combinaţii de culori pastel. Altfel, fosta Narcisa Sălbatică se simte pregătită pentru a juca roluri negative şi s-ar deghiza în Lara Croft cât ai spune Te cunosc de undeva!
Alina Puşcaş şi evoluţia stilului vestimentar personal

Haioasă şi plină de vervă, Alina Puşcaş pune în scenă unul dintre cele mai expresive stiluri ale verii: combinaţii de culori pastel. Altfel, fosta Narcisa Sălbatică se simte pregătită pentru a juca roluri negative şi s-ar deghiza în Lara Croft cât ai spune Te cunosc de undeva!

De vorbă cu… Alina Puşcaş

OK, în ce personaj te-ai deghiza tu, dacă ai concura în emsiune?

În Lara Croft, desigur. Consider că pot fi foarte credibilă, mai ales că am filmat deja câteva scene „cu bătaie” în Narcisa Sălbatică.

Dar personalitatea Narcisei ţi se potrivea?

Oarecum. Îmi plac mai mult personajele negative, sunt mai interesante. Am păstrat, totuşi, ca amintire, câteva dintre rochiţele colorate, cu imprimeuri, ale Narcisei. M-am ataşat!

Ţie ce culori îţi place cel mai mult să porţi?

Pun preţ în special pe verde şi galben, după ce am aflat de la directorul de imagine al showului Te cunosc de undeva (Antena 1), că „dau foarte bine” pe cameră purtând itemuri în aceste culori. Evident, după ce am aflat asta mi-am cumpărat o sumedenie de chestii galbene şi verzi!

Deci ai un stil de shopping…

Foarte haotic, da! Când merg în căutare de ceva anume, nu găsesc nimic. Dacă nu caut nimic, găsesc tot, şi-mi cumpăr marea majoritate! Oricum, am învăţat un lucru: Când vezi o ţinută într-o revistă, cel mai bine este să ţi-o cumperi integral. De multe ori mi-am luat din impuls piese care mi-au plăcut mult, dar pe care nu aveam cu ce să le asortez.

Ce nu poate lipsi din garderoba unei femei?

Lenjeria intimă? (râde) Nu ştiu, am auzit de alte domnişoare care preferă să nu poarte, dar eu una nu înţeleg cum reuşesc! Lăsând gluma la o parte, cred că, mai ales în acest sezon dominat de culori, este bine să ai în garderobă măcar un plic şi o pereche de pantofi colorate. Decât să merg pe little black dress, prefer o ţiuntă mai fadă, crem sau nude, la care să adaug accesorii colorate.

Prima ta piesă de designer a fost…

O rochie Versace, lungă, neagră şi extrem de mulată, crapată şi prinsă cu ace de siguranţă din şold până jos. Am purtat-o o singură dată şi apoi am renunţat la ea fiindcă mă simţeam exagerat de sexy! Mai am şi acum acele de siguranţă.

Cum a evoluat stilul tău?

Când eram în liceu, mama mă îmbrăca într-adevăr foarte sexy, cu fuste scurte şi tocuri – iar pe vremea aceea se purtau şi acele platforme oribile, vestitele „tractoare”. Acum mă îmbrac pur şi simplu în lucrurile care îmi vin bine şi în care mă simt bine. Sunt mult mai relaxată.

Ce n-ai purta niciodată?

Rochii sac, cu buzunare mari! Cred că dezavantajează pe oricine!

Porţi şi haine din garderoba iubitului tău, Viktor?

Da; într-o seară când eram „în criză” de inspiraţie, l-am dezbrăcat de cămaşa pe care tocmai şi-o pusese, pentru a o asorta blugilor mei boyfriend cut – şi aşa am mers la un eveniment!

Dar el în ce te place cel mai mult îmbrăcată?

N-ai pus întrebarea bine. În ce îi place mai mult să nu mă îmbrac, aşa trebuia să întrebi. Îi place să nu port nimic, evident! Dar, dacă trebuie musai, atunci îi place când port haine feminine, vaporoase. Dacă sunt mai „dură” în vestimentaţie, simte că-l intimidez.

Ia de la tine sfaturi de stil?

Desgur! Mă trezeşte în fiecare dimineaţă la 7.30 ca să mă întrebe dacă pantalonii se potrivesc cu cămaşa… Cred că l-am molipsit, fiindcă vede cât de mult mă agit eu de fiecare dată înainte să ies din casă, şi a început să dea şi el mai multă atenţie vesimentaţiei.

Ok, şi astăzi?  Din ce este compusă ţinuta ta?

Dintr-o combinaţie de itemuri rock şi romantice; un „stil” pe care îl abordez tot mai mult în ultima vreme. Azi am o pereche de jeans foarte tăiaţi, de la Zara (eu i-am tăiat şi ia-m cumpărat special pentru asta!), o pereche de bocanci negri Diesel, un body şi o ie transparenta cu modele colorate, florale… Iar ca accesori, port un lănţişor Polo Garage, cu steluţe (probabil ca un memento al celui de-al doilea nume al meu, Steliana), cercei în formă de floricele galbene.

Brăţărlle şi inelele par ceva mai speciale.

Da, chiar sunt! Cele două bărţări sunt Malvensky; pe una dintre ele scrie, în germană, „cu dragoste eternă, Viktor” (este cadou de la iubitul meu), iar pe mâna stângă port verigheta (o inimioară cu pietricele) şi inelul de logodnă.

Dar nu sunteţi căsătoriţi încă!

Nu, dar nu mai voiam să aşteptăm! În iunie s-au împlinit 3 ani de când suntem împreună; acum, în vară este oricum cununia civilă… iar nunta, când vom găsi o locaţie potrivită – poate un conac în care să petrecem un mini-weekend!

„Când văd o ţiuntă într-o revistă, îmi place s-o cumpăr pe toată. E mai bine aşa, decât să-ţi iei piese disparate, pe care apoi să nu le poţi asorta.”

„Port cămăşi din garderoba iubitului meu, dar ştiu sigur că el mă place mai mult fără nimic…”

Text de Diana Colcer
Fotograf Tudor Cucu
Stilism Razvan Sanda

Articol publicat in revista InStyle.

Citeşte şi: Actriţa Alina Puşcaş, muşcată de căpuşe la filmările pentru Narcisa Sălbatică

Dana Nălbaru, despre secretul unei zile pline de energie

Cheltuieli fabuloase – Cât te costă să trăieşti ca un star?