Adriana Lima, în cel mai nou catalog de lenjerie intimă Victoria’s Secret

Are doi copii şi este una dintre cele mai sexi femei din lume - Adriana Lima este mai frumoasă ca niciodată! În plus, Adriana dispune şi de o mare doză de modestie, ea declarând în nenumăte interviuri că succesul său nu se datorează neapărat aspectului fizic, ci mai degrabă atitudinii: „Dăruiesc oamenilor energie pozitivă şi sentimente plăcute”.
08.08.2013
Adriana Lima, în cel mai nou catalog de lenjerie intimă Victoria’s Secret

Are doi copii şi este una dintre cele mai sexy femei din lume –  Adriana Lima este mai frumoasă ca niciodată! În plus, dispune şi de o mare doză de modestie, ea declarând în nenumăte interviuri că succesul său nu se datorează neapărat aspectului fizic, ci mai degrabă atitudinii: „Dăruiesc oamenilor energie pozitivă şi sentimente plăcute”.

Deşi a trecut prin două sarcini, corpul supermodelului brazilian pare să nu fi fost absolut deloc afectat de acest aspect, dovadă fiind pictorialul realizat de curând pentru catalogul 2013 al casei de modă Victoria’s Secret.

Adriana Lima recunoaşte că modelling-ul nu a fost tocmai visul său şi că în copilărie şi-ar fi dorit să devină călugăriţă sau medic, însă vârsta fragedă la care frumuseţea i-a fost descoperită nu i-a lăsat prea multe opţiuni, mai ales că în adolescenţă nu prea ştii încotro să o apuci.

Vă lăsăm să vă delectaţi cu câteva imagini savuroase ale brunetei cu ochi de un albastru ameţitor şi corp de zeiţă.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Mihaela Marinescu, VITALITAS: totul despre longevitate și îngrijirea de calitate a persoanelor vârstnice