Adriana Bahmuteanu este insarcinata!

Adriana Bahmuteanu i-a facut un super cadou partenerului ei, Silviu Prigoana, la implinirea celor 45 de ani: un test de sarcina... pozitiv.
22.12.2008
Adriana Bahmuteanu este insarcinata!
Adriana Bahmuteanu este insarcinata!

Adriana Bahmuteanu i-a facut un super cadou partenerului ei, Silviu Prigoana, la implinirea celor 45 de ani: un test de sarcina… pozitiv.

Vedeta a declarat in exclusivitate pentru o publicatie ca a aflat, ieri, vestea cea mare, ca isi doreste o fetita si ca i-a daruit testele de sarcina iubitului ei, care implineste azi 45 de ani.

"Dupa ce am vazut rezultatul primului test, am trimis-o pe sora mea sa-mi mai cumpere unul, ca sa fiu sigura. Tot nu-mi venea sa cred", a spus Adriana.

"I-am pus testele intr-un pliculet si i le-am facut cadou. S-a bucurat foarte mult si mi-a raspuns, in stilul lui caracteristic, ca era si cazul", a povestit Adriana.

"Noi ne dorim o fetita. Speram ca Mos Craciun, care ne-a facut cel mai frumos cadou posibil, anul acesta, sa ne indeplineasca dorinta. Dar, si daca va fi baietel, vom fi la fel de fericiti", a mai spus Bahmu, care mai are cu Prigoana un copil de un an si doua luni, pe nume Mihai Maximus.
 

Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea