Adio, scene sexy cu Brad Pitt!

Actorul american Brad Pitt refuză să mai joace în scene sexy cu alte actriţe în afară de Angelina Jolie şi a luat această decizie din respect pentru partenera lui de viaţă, afirmă un bun prieten al starului hollywoodian, informează de dailymail.co.uk, citată de Mediafax.
Adio, scene sexy cu Brad Pitt!

Actorul american Brad Pitt refuză să mai joace în scene sexy cu alte actriţe în afară de Angelina Jolie şi a luat această decizie din respect pentru partenera lui de viaţă, afirmă un bun prieten al starului hollywoodian, informează de dailymail.co.uk, citată de Mediafax.

Brad Pitt a luat această decizie din proprie iniţiativă, afirmă aceeaşi sursă într-un interviu acordat revistei Esquire.

Totodată, Brad Pitt spune că acele manifestări de afecţiune care sunt rezervate exclusiv logodnicei lui, Angelina Jolie, nu sunt pe placul celor şase copii ai cuplului, în special pentru fiica cea mare a celor doi actori, Zahara, în vârstă de opt ani.


În interviul acordat numărului din iunie/ iulie al revistei Esquire – realizat înainte ca Angelina Jolie să anunţe public că a suferit o dublă mastectomie -, actorul a vorbit cu multă candoare şi tandreţe despre reacţia fiicei sale Zahara, care i-a cerut să renunţe la „şedinţele de sărutat” cu Angelina Jolie.

„Odată, am intrat în cameră, Angie era acolo, iar Zahara s-a trezit şi mi-a spus: «Tati, nu vei începe să te săruţi din nou cu mami, nu-i aşa?»”, a povestit, amuzat, actorul.

Frank Pollaro, un prieten apropiat al starului hollywoodian, a declarat pentru Esquire că Brad Pitt a luat decizia de a evita scenele sexy cu alte actriţe pentru că este foarte îndrăgostit de Angelina Jolie.


Actorul spune că se simte cel mai fericit atunci când se află în compania logodnicei sale şi a celor şase copii ai cuplului.

„Am foarte puţini prieteni. Am doar o mână de prieteni apropiaţi, îi am aproape de mine pe membrii familiei mele şi nu am fost niciodată atât de fericit. Confecţionez diverse lucruri. Nu am avut o altă perioadă din viaţa mea în care să fi fost atât de fericit”, a spus Pitt.

În acelaşi interviu, actorul vorbeşte cu multă căldură despre logodnica sa, copiii lor şi despre viaţa de familie.

„Întotdeauna mi-am spus că, dacă voi dori vreodată să îmi întemeiez o familie, o voi face la scară mare. Am vrut să fie haos în casă. În casa noastră există un zgomot constant, pentru că mereu cineva chicoteşte, ţipă, plânge sau sparge ceva”.

„Îmi place la nebunie treaba asta. Urăsc când ei sunt departe. Poate că e drăguţ să te afli într-o cameră de hotel şi să îţi spui: «Ce bine, în sfârşit pot să îmi citesc ziarul!» Dar apoi, până a doua zi, îmi e dor de toată acea cacofonie din casa noastră, de toată viaţa de acolo”, a mai spus acesta.


La vârsta de 49 de ani, starul american pare tot mai captivat de viaţa de familie, însă a dezvăluit şi faptul că în trecut se temea de incapacitatea lui de a se ataşa.

„Ajungeam până departe cu anumite proiecte, dar apoi, dintr-odată, voiam să fac altceva. Mai am doar două credite până să termin facultatea. Doar două credite. Tot ce trebuia să fac era să scriu un eseu. Ce fel de persoană e un astfel de bărbat? Acel tip de bărbat mă sperie – este genul de om care lasă întotdeauna ceva neterminat”, a spus Pitt.


Brad Pitt, care îşi promovează în aceste zile cel mai recent film al său, intitulat „World War Z”, crede că drogurile recreaţionale pe care le-a consumat în trecut au provocat anumite „pagube”.

„Multă vreme am crezut că mi-am provocat prea multe pagube – cauzate de droguri. Eram puţin cam în derivă. Eram un tip care simţea că a crescut într-un spaţiu vid şi voia să vadă lucruri, voia să se simtă inspirat. Am mers în căutarea acelor lucruri. Mi-am irosit astfel mulţi ani din viaţă. Dar apoi m-am trezit şi am simţit că îmi iroseam şansele. A fost o schimbare la nivelul conştiinţei.

Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu circa zece ani. A fost ca o epifanie – am luat decizia de a nu-mi mai irosi şansele. Am simţit că m-am trezit. Altfel, la ce bun să mai trăieşti?”, a declarat actorul.


Brad consideră că Angelina Jolie este „o eroină”, după ce logodnica sa a publicat un articol în New York Times, săptămâna trecută, în care a dezvăluit faptul că a suferit o dublă mastectomie, ea fiind purtătoare a unei gene care creşte cu 87% riscul de a dezvolta un cancer mamar. Marcheline Bertrand, mama actriţei, a murit în 2007, la vârsta de 56 de ani, după o luptă grea cu cancerul ovarian.


Brad Pitt a lăudat curajul partenerei sale de viaţă, care speră că dezvăluirea ei le va ajuta pe celelalte femei aflate într-o situaţie similară.


„Ne-am amenajat propriul nostru salon postoperatoriu şi totul a devenit amuzant. Poţi să transformi această experienţă într-o aventură”, a declarat ulterior actorul american pentru USA Today.

„Sunt încă emoţionat. Ea ar fi putut să nu vorbească deloc despre acea operaţie, dar nu cred că cineva ar fi avut de câştigat ceva din asta. Pentru ea a fost foarte important să împărtăşească această experienţă, pentru ca celelalte femei din lumea întreagă să înţeleagă că acea decizie nu trebuie neapărat să fie una înfricoşătoare. De fapt, poate fi un lucru care îţi dă putere, ceva care poate să te facă mai puternic şi pe noi toţi mai puternici”.


 

Britney Spears în formă maximă!
Britney Spears în formă maximă!