Adina Galupa: „Întotdeauna am mâncat ce am vrut, fiindcă făceam mult sport”!

Tânara actriţă pe care o puteţi vedea în sitcomul “Fetele lu’ Dom’ Profesor” difuzat în fiecare vineri, de la ora 23.30, la Kanal D, are un mod de a se menţine în formă cel puţin interesant. Mănâncă ceea ce pofteşte, dar doar la micul dejun şi nici nu simte povara sportului deoarece aleargă zilnic cu Mo, simpatica ei căţeluşă veşnic îndrăgostită de veveriţe şi de mâncare.

Tânara actriţă pe care o puteţi vedea în sitcomul “Fetele lu’ Dom’ Profesor” difuzat în fiecare vineri, de la ora 23.30, la Kanal D, are un mod de a se menţine în formă cel puţin interesant.

Mănâncă ceea ce pofteşte, dar doar la micul dejun şi nici nu simte povara sportului deoarece aleargă zilnic cu Mo, simpatica ei căţeluşă veşnic îndrăgostită de veveriţe şi de mâncare.  

 

CSÎD: În ce relaţie eşti cu mâncarea?

Adina Galupa: (râde) Avem o relaţie complicată. Pe cât o iubesc eu, pe-atât îmi face ea zile amare. Îmi place mâncarea, întotdeauna mi-a plăcut, iubesc să încerc lucruri noi din punct de vedere culinar, să gust din toate, iar asta n-a fost întotdeauna spre beneficiul siluetei mele.

Sunt multe lucruri fără de care aş putea să trăiesc, dar gustul şi plăcerea de a savura un preparat bun sunt pe lista necesităţilor absolute. Ca să nu mai punem la socoteală că atunci când mi-e foame, mă transform într-o persoană care comunică foarte greu. Faptul că mănânc ce trebuie, când trebuie, mă face persoana adorabilă care sunt azi.

Pagina 1 din 2
Vedete care seamănă leit! GALERIE FOTO
Vedete care seamănă leit! GALERIE FOTO