Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea şi-au unit destinele. Nunta, o poveste exotică

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea s-au căsătorit într-un cadru de poveste. Iată câteva imagini de la nunta celor doi.
Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea şi-au unit destinele. Nunta, o poveste exotică
Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea şi-au unit destinele. Nunta, o poveste exotică

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea şi-au unit destinele sâmbătă, având parte de o nuntă exotică, exact ca cea la care au visat. Cei doi au petrecut până-n zori alături de peste 200 de invitaţi, care s-au bucurat de momentele artistice ale serii susţinute de Cvartetul Anima, Mahala Rai Banda, Maria Dragomiroiu, Formaţia Pindu, Elena Gheorghe, dar şi de glumele inconfundabile ale lui Flick şi Popescu.

Mirii şi-au zâmbit şi s-au îmbrăţişat non-stop, iar tavanul cu 10 candelabre pline de mii de flori şi cristale, mesele asezonate cu palmieri şi orhidee, un tort care a coborât din tavan, momentele artistice, dar şi o sală regală îmbrăcată în alb, auriu şi verde, parfumuri cu miros exotic cadou pentru toţi invitaţii, toate aceste detalii au făcut din nunta Adelinei Pestriţu cu Virgil Şteblea un eveniment de neuitat pentru toată lumea.

După o slujbă religioasă alături de familie, naşi, cele 6 cupluri de domnişoare şi cavaleri de onoare şi cei dragi, Adelina Pestriţu a ieşit din biserică radiind de frumuseţe într-o rochie de prinţesă Pronovias.

“Am fost copleşită de emoţii, am avut parte de o slujbă superbă în care m-am bucurat de sfaturile preoţilor care au oficiat cununia şi m-am încărcat de toată energia pozitivă a celor dragi pe care i-am avut alături”, a declarat mireasa care a slăbit mai bine de 6 kg în lunile de pregătire a evenimentului. 

Galerie foto

vezi galeria
12 foto

În seara de eveniment, Adelina Pestriţu a îmbrăcat cea de-a doua rochie de mireasă Pronovias cu o trenă de 4 metri, care cântăreşte 10 kilograme şi la care s-a lucrat manual timp de o lună pentru aplicarea miilor de cristale naturale, în timp ce Virgil a purtat un costum Viggo pe care s-au aplicat manual, tocmai din India, peste 30 de modele de accesorii diferite şi care a ajuns la mire cu doar 4 ore înainte de începerea petrecerii.

Petrecerea a fost deschisă cu valsul mirilor pe o piesă a celebrului Michael Bolton, care le-a şi făcut personal o urare video surpriză difuzată la nuntă şi care a emoţionat pe toată lumea, pentru că mirii au ales să-l danseze alături de fetiţa lor, Zenaida Maria, în vârstă de un an.

“Ne-am dorit de la bun început să transformăm sala Aristocrat Events Hall în ceea ce însemna pentru noi perfecţiune. Decorul exotic pentru partea de jos a salii, semnat de bunii nostri prieteni de la ByLoraEvents a fost în concordanţă cu cel de pe tavan, creat cu minuţiozitate de către Paper Flowers, pentru care s-au creat suporţi speciali pentru ridicarea lui la înălţime. Cand am intrat în sală şi am văzut cât de frumos arată totul, mi-a venit să plâng de fericire”, a povestit mireasa. 

Desfăşurarea de forţe de la eveniment a fost coordonată de prietena apropiată a mirilor, Ivona Nenu (Ivo Your Wedding Planner), organizatoarea care a coordonat toate echipele implicate şi s-a asigurat ca totul, de la sală, program, spectacol până la cele mai mici detalii să fie ca-n visurile mirilor.