Adelina Pestriţu a fost transformată în negresă de hairstylist-ul Adrian Perjovschi

Adelina Pestriţu a acceptat o schimbare totală de look propusă de hairstylistul Adrian Perjovschi în cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”.

Adelina Pestritu a acceptat o schimbare totală de look propusă de hairstylistul Adrian Perjovschi în cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”, ceea ce a implicat nu numai coafură şi machiajul, ci şi culoarea pielii, iar rezultatul a fost unul de-a dreptul uluitor: în doar cinci ore, Adelina Pestritu a devenit o adevărată regina a frumuseţii africane!

“Îmi plac oamenii de culoare şi îmi plac schimbările radicale! A fost o provocare îndrăzneaţă pentru mine!”, spune Adelina Pestriţu. ”De fapt, fiecare propunere venită din parte lui Adrian Perjovschi şi a Cristinei Bârsan, mi se pare o provocare. Am acceptat pe loc propunerea inedită, mai ales că am toată încrederea în echipa cu care lucrez de fiecare dată cu plăcere. Iar rezultatul a fost cel pe care l-am aşteptat. Am fost încântată de faptul că, deşi sunt albă, voi deveni în câteva ore negresă 100%”, a mai spus vedeta.

Lucrurile frumoase se nasc adesea din combinaţie de pasiune şi îndrăzneală. Sunt foarte încântat de rezultat, pentru că am reuşit să realizez un look foarte cool pentru tema aceasta”, spune Adrian Perjovschi, dezvăluind totodată secretele coafurii impresionante a Adelinei – ”o construcţie de par cu adaosuri şi bureţi, însă am făcut în aşa fel încât să nu se observe nimic”.

Cristina Bârsan, make-up artist, mărturiseşte şi ea că “a fost cea mai radicală şi complexă transformare de până acum! Machiajul a durat aproximativ 3 ore, în care am folosit aerograful şi farduri grase. Personajul este unul misterios, dar şi foarte frumos în acelaşi timp. Am speculat faptul că Adelina chiar are trăsături afro-americane, iar ceea ce am făcut a fost să le accentuăm şi să dăm o tentă artistică întregii transformări”.

“Parcă eram negresă de-o viaţă!”, spune Adelina Pestritu despre primul moment în care a putut să-şi contemple nouă înfăţişare. “Mi-ar fi plăcut la nebunie să mă fi născut negresă!” a exclamat Adelina când transformarea a ajuns la final. Vedetă a mărturisit că reacţia iniţială a celor care au văzut-o a fost de uluială, apoi toată lumea a început să o pozeze: “Probabil ca să aibă dovată că am fost şi neagră cândva!” mai spune amuzată vedetă.

Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism