Adela Popescu şi Dana Budeanu lansează o colecţie de haine

Adela Popescu, actriţa din serialul “Pariu cu viaţa” de la PRO TV lansează împreună cu Dana Budeanu colecţia de îmbrăcăminte "Adela Popescu for 22 "!
30.01.2013
Adela Popescu şi Dana Budeanu lansează o colecţie de haine

 

Adela Popescu, actriţa din serialul “Pariu cu viaţa” de la PRO TV lansează împreună cu Dana Budeanu colecţia de îmbrăcăminte „Adela Popescu for 22 „! 
 
Programul foarte încărcat al Adelei care se împarte între platourile de filmare din Buftea, concertele în ţară şi peste hotare împreună cu Dj Project, emisiunile şi evenimentele la care participă au făcut-o să acorde o importanţă foarte mare stilului vestimentar şi sfaturilor în materie de fashion.
 
Mai mult decât atăt, pasiunea Adelei pentru a-şi crea singură rochii este cunoscută, astfel că întâlnirea cu stilista Dana Budeanu a însemnat pentru ea un debut serios în modă şi acum o colecţie impresionantă, „Adela Popescu for 22”.

„Deşi mergeam destul de des la evenimente mondene, în clipa în care a apărut rubrica “Bine/Prost îmbrăcate” semnată de Dana Budeanu, mi-am dat seama că acele comentarii ale ei erau pentru mine ca un manual de stil. Chiar cred că datorită ei, stilul meu şi al vedetelor din Romania s-a îmbunătăţit, asta pentru că în sfârşit cineva care se pricepea şi era în măsură ne dădea sfaturi.

După 2 ani de de oscilaţii vestimentare am întâlnit-o pe Dana şi mi-am dat seama că parerile ei sunt în conformitate cu ideile mele neexploatate. Asa a început totul, aşa s-a născut colecţia „Adela Popescu for 22”! Şi pentru că am un program agitat mi-am dat seama de necesitatea de a avea în garderobă haine versatile, din materiale care nu se şifonează.

Astfel de rochii, bluze, sacouri, pantaloni, toate piese vestimentare moderne şi foarte plăcute atingerii se vor găsi începând de vineri, 1 februarie pe site-ul www.danabudeanu.ro„, spune Adela Popescu, interpreta Ralucăi din Pariu cu viaţa, serial care va reveni la PRO TV din martie cu sezonul 4. 

 
Dana Budeanu mărturiseşte că totul a pornit de la … un plic galben! „Am făcut „cunoştinţă” cu Adela într-o poză, unde o silueta filiformă a unei fete mi-a atras atenţia. Mai mult decât silueta, mi-a atras atenţia faptul ca la şortul banal de jeans şi tricoul simplu, a ales un plic galben ca accesoriu.

„Fata asta are potenţial” mi-am spus atunci şi am avut dreptate. Adela avea potenţial din punct de vedere vestimentar şi nu numai. Cu stilul nu te naşti şi am mai spus asta. Stilul înseamnă informaţie multă, acumulată. Adela avea ceva informaţie, dar nu ştia să o pună cap la cap decât disparat..şi atunci am făcut cunoştinţă. Şi în timp, plicul galben s-a transformat într-o linie a cărei inspiraţie a fost Adela, cu tot ceea ce este ea astăzi” a declarat Dana Budeanu

 
Recomandare video
Măselele de minte – rolul lor în trecut, complicațiile pe care le dau în prezent