Adela Popescu a implinit 25 de ani. Radu Valcan a dus-o la Roma

Adela Popescu, interpreta Ralucai din serialul „Pariu cu viata”, difuzat la Pro Tv, a primit in dar de la iubitul ei, Radu o frumoasa minivacanta la Roma.
Autor: Elena Nistor
Adela Popescu a implinit 25 de ani. Radu Valcan a dus-o la Roma
Adela Popescu a implinit 25 de ani. Radu Valcan a dus-o la Roma

Adela Popescu, interpreta Ralucai din serialul „Pariu cu viata”, difuzat la Pro Tv, a primit in dar de la iubitul ei, Radu o frumoasa minivacanta la Roma. Pentru ca nu este prima data cand viziteaza orasul etern, Adela si Radu s-au bucurat de zone mai putin turistice si de lungi plimbari pe jos.

„Cadoul lui Radu pentru mine fost unul neasteptat. Am petrecut 4 zile superbe la Roma, ne-am bucurat de stradute boeme, incarcate de istorie, am mancat la colt de strada, am gustat din clatite imense pe scarile din Piazza di Spagna, am batut la pas toate stradutele. A fost pentru prima data de cand merg la Roma cand nu mi-am propus o anume destinatie, ieseam din camera si o luam la pas pana seara tarziu”, marturiseste Adela.

Pe 8 octombrie, cand a implinit 25 de ani, Adela Popescu a avut parte de o zi plina de surprize. „Dimineata am luat micul dejun la o terasa de pe strada, am baut un capuccino delicios, ne-am plimbat apoi ore bune si ne-am intalnit, din pura intamplare, cu un coleg din echipa de filmare de la „Pariu cu viata” care se afla si el la Roma, de ziua lui. Ne-a sunat sa ne spuna ca este acolo si am constatat ca era la o distanta de doua mese de noi. Mi s-a parut o mare coincidenta”, spune amuzata Adela.

Adela Popescu si Radu Valcan nu au ratat, in minivacanta lor, si o vizita la Fontana di Trevi. „Ne-am pus cate o dorinta, dar o tinem secreta pana se va implini. Am prins o vreme excelenta, am baut cafea dimineata, seara ne uita Dumnezeu la cate o terasa cu o sticla de vin in fata si cu forforta turistilor din jurul nostru, am mancat paine cu ulei de masline si prosciutto. Am avut o zi de nastere perfecta”, spune Adela.

Intoarsa in tara, Adela Popescu se pregateste de premiera, joi, 13 octombrie, de la ora 19.00, a piesei „Doi pe o banca”, in regia lui Emanuel Parvu, piesa pusa in scena la Teatrul Metropolis si continua filmarile la serialul „Pariu cu viata” unde joaca rolul, Ralucai, o profesoara de Teorie muzicala nonconformista.

Cel mai nou articol Video: