Adela Popescu a implinit 25 de ani. Radu Valcan a dus-o la Roma

Adela Popescu, interpreta Ralucai din serialul „Pariu cu viata”, difuzat la Pro Tv, a primit in dar de la iubitul ei, Radu o frumoasa minivacanta la Roma.
13.10.2011
Adela Popescu a implinit 25 de ani. Radu Valcan a dus-o la Roma
Adela Popescu a implinit 25 de ani. Radu Valcan a dus-o la Roma

Adela Popescu, interpreta Ralucai din serialul „Pariu cu viata”, difuzat la Pro Tv, a primit in dar de la iubitul ei, Radu o frumoasa minivacanta la Roma. Pentru ca nu este prima data cand viziteaza orasul etern, Adela si Radu s-au bucurat de zone mai putin turistice si de lungi plimbari pe jos.

„Cadoul lui Radu pentru mine fost unul neasteptat. Am petrecut 4 zile superbe la Roma, ne-am bucurat de stradute boeme, incarcate de istorie, am mancat la colt de strada, am gustat din clatite imense pe scarile din Piazza di Spagna, am batut la pas toate stradutele. A fost pentru prima data de cand merg la Roma cand nu mi-am propus o anume destinatie, ieseam din camera si o luam la pas pana seara tarziu”, marturiseste Adela.

Pe 8 octombrie, cand a implinit 25 de ani, Adela Popescu a avut parte de o zi plina de surprize. „Dimineata am luat micul dejun la o terasa de pe strada, am baut un capuccino delicios, ne-am plimbat apoi ore bune si ne-am intalnit, din pura intamplare, cu un coleg din echipa de filmare de la „Pariu cu viata” care se afla si el la Roma, de ziua lui. Ne-a sunat sa ne spuna ca este acolo si am constatat ca era la o distanta de doua mese de noi. Mi s-a parut o mare coincidenta”, spune amuzata Adela.

Adela Popescu si Radu Valcan nu au ratat, in minivacanta lor, si o vizita la Fontana di Trevi. „Ne-am pus cate o dorinta, dar o tinem secreta pana se va implini. Am prins o vreme excelenta, am baut cafea dimineata, seara ne uita Dumnezeu la cate o terasa cu o sticla de vin in fata si cu forforta turistilor din jurul nostru, am mancat paine cu ulei de masline si prosciutto. Am avut o zi de nastere perfecta”, spune Adela.

Intoarsa in tara, Adela Popescu se pregateste de premiera, joi, 13 octombrie, de la ora 19.00, a piesei „Doi pe o banca”, in regia lui Emanuel Parvu, piesa pusa in scena la Teatrul Metropolis si continua filmarile la serialul „Pariu cu viata” unde joaca rolul, Ralucai, o profesoara de Teorie muzicala nonconformista.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac: metode eficiente de a ne menține creierul sănătos