Actrița care a căpătat reputația de „distrugătoare de căsnicii”. Ea e suspectă de despărțirea lui Armie Hammer de soția cu care era de 10 ani

27.10.2020

Actrița Lily James a căpătat reputația de „distrugătoare de căsnicii” la Hollywood după ce, în ultimele luni, a fost surprinsă de paparazzi cu actorul Dominic West, care este căsătorit, iar în urmă cu câteva luni ar fi avut o idilă cu actorul Armie Hammer, care la scurt timp a decis să divorțeze de soția lui, cu care are doi copii.

Căsătoria lui Armie Hammer s-ar fi destrămat după ce soția lui a descoperit mesajele pe care actorul și le-ar fi trimis cu Lily James. Armie Hammer și Lily James s-au cunoscut la filmările lungmetrajului „Rebeca”, în 2019.

Soția actorului din „Call Me by Your Name”, Elizabeth Chambers, a descoperit mesajele pasionale în telefonului artistului pe care le-ar fi primit de la o femeie pe nume „Adeline”, acesta fiind numele folosit pentru Lily James pe platourile de filmare, în condițiile în care personajul ei nu avea un nume specificat, scrie nzherald.co.nz.

Lily James și Armie Hammer au flirtat în timpul filmărilor

Potrivit Daily Mail, Armie și Lily au fost văzuți în timp ce flirtau, în timpul filmărilor.

„Nu era deloc subtilă. Iar lui nu-i displăcea. Ea îl atingea constant și se uita la el cu subînțeles. În perioada filmărilor, Hammer a preferat să rămână în zonă, în loc să se ducă la familia sa”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

După o căsnicie de 10 ani, Elizabeth Chambers a încercat să repare căsnicia, iar cei doi au mers la terapie pentru cuplu. Ea a decis să se despartă de actor însă după ce soțul ei i-a trimis un mesaj sexual „care știa că nu îi este adresat”.

Elizabeth Chambers și Armie Hammer și-au anunțat despărțirea pe 10 iulie.

Actrița „distrugătoare de căsnicii” a fost văzută sărutându-se cu Dominic West

Recent, actrița Lily James a fost văzută în compania actorului Dominic West, care la rândul lui este căsătorit. Cei doi se aflau în Roma și au fost fotografiați în timp ce se sărutau.

Într-o manifestare bizară de unitate, la o zi după ce povestea dintre Dominic și Lily a ajuns pe prima pagină a tabloidelor, actorul și soția lui, Catherine Fitzgerald, s-au sărutat pentru fotografii, în afara casei lor și au declarat pentru reporteri: „Căsnicia noastră este puternică și suntem încă împreună”.

Lily James este o actriță și cântăreață britanică, în vârstă de 31 de ani, cunoscută din filme precum „Mamma Mia! Here we go again”, „Baby Driver” și „Pride and Prejudice and Zombies”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristina Tudor
Cristina Tudor
Și-a început activitatea în jurnalismul online în redacția Digi24, în 2014, unde a petrecut câțiva ani buni. Acolo a redactat articole în toate domeniile, însă cu timpul a început să se contureze o predilecție către subiectele legate de sănătate, realizând inclusiv o campanie ce ... citește mai mult
Recomandare video
Acneea juvenilă: cum se îngrijește corect pielea cu acnee