A fost una dintre cele mai frumoase actriţe în tinereţe. Acum, la 55 de ani, e anorexică!

La sfârşitul anilor '80 şi până la sfârşitul anilor '90 a fost considerată una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood. Din nefericire, viaţa haotică, alcoolul, drogurile, excesul de intervenţii estetice şi gelozia bolnăvicioasă şi-au pus amprenta puternic asupra aspectului ei, astăzi ajungând o umbră din ceea ce a fost cândva.
A fost una dintre cele mai frumoase actriţe în tinereţe. Acum, la 55 de ani, e anorexică!

De la sfârşitul anilor ’80 şi până la sfârşitul anilor ’90 a fost considerată una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood. Din nefericire, viaţa haotică, alcoolul, drogurile, excesul de intervenţii estetice şi gelozia bolnăvicioasă şi-au pus amprenta puternic asupra aspectului ei, astăzi ajungând o umbră din ceea ce a fost cândva.

Are 55 de ani, însă nu poate concura fizic cu alte actriţe de vârsta ei. În vreme ce în cetatea filmului e la modă să îmbătrâneşti cât mai frumos, actriţa din imagini nu a reuşit să se menţină în top.

Este vorba despre Melanie Griffith care a trecut, ce-i drept, printr-o mare încercare în 2009, când a suferit o intervenţie chirurgicală pentru cancer de piele. Însă dependenţa de alcool, de droguri şi calmante au fost alegerile ei, iar modul în care a decis să trăiască se reflectă în felul în care arată astăzi.

Actriţa a fost surprinsă recent la plimbare îmbrăcată într-o ţinută care nu făcea decât să-i scoată în efidenţă formele anorexice.

În plus, din pricina kilogramelor puţine (şi nu numai), Melanie a reuşit să strângă pe faţă mai multe riduri decât ar fi normal pentru vârsta ei.