500.000 de dolari pentru o partida de sex

Acum o companie de filme pentru adulti ofera 500.000 de dolari pentru respectiva caseta, anunta 9 am.
  • Publicat:
500.000 de dolari pentru o partida de sex
500.000 de dolari pentru o partida de sex

Josh Hartnett a fost prins intr-un scandal sexual, dupa ce a fost filmat cu “o amica” intr-o biblioteca unui hotel din Londra. Acum o companie de filme pentru adulti ofera 500.000 de dolari pentru respectiva caseta, anunta 9 am.

Actorului in varsta de 30 de ani si partenerei sale nu le-au pasat initial ca sunt intr-un hotel si ca staff-ul i-ar putea surprinde din moment in moment. Insa cand au observat totusi ca sunt urmariti, au incercat sa se ascunda inchizand toate usile si tragand perdelele.

Cu toate acestea au fost prinsi asupra faptului, declara oficialii hotelului: “Din nefericire hotelul este dotat cu camere de supraveghere amplasate peste tot, inclusiv in biblioteca, pentru o mai mare siguranta”. "Asta inseamna ca a fost inregistrata fiecare replica, fiecare zgomot, fiecare tusit, orice, iar lucratorii hotelului i-au vazut toate miscarile lui Josh", mai declara acesta.

Dupa incident, lui Josh si partenerei sale li s-a cerut sa paraseasca hotelul. Iar acestia s-au conformat fara a face vreun scandal sau a avea obiectii, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Actorul nu este prima celebritate care a fost prins in ipostaze sexi in spatele usilor inchise fara voia sa.

Elizabeth Jagger si Calum Best au fost surprinsi in timpul unor ipostaze fierbinti intr-un club din Soho, in timp ce Dannii Minogue a fost inregistrata de catre CCTV, in timpul unei mici dezlantuiri cu partenerul sau tot in spatiul public.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân