TOP 5 destinaţii de vacanţă inedite

Dacă vreti sa plecaţi într-o vacanţă altfel şi nu ştiţi unde să mergeţi, După Afaceri – Premium va propune cinci destinaţii mai puţin cunoscute dar care oferă plaje nesfârşite, parcuri naţionale perfecte pentru safari şi culturi încă neatinse de trecerea timpului.
15.06.2015
TOP 5 destinaţii de vacanţă inedite

Dacă vreti sa plecaţi într-o vacanţă altfel şi nu ştiţi unde să mergeţi,

După Afaceri – Premium va propune cinci destinaţii mai puţin cunoscute dar care oferă plaje nesfârşite, parcuri naţionale perfecte pentru safari şi culturi încă neatinse de trecerea timpului.

1. Botswana are de toate: parcuri naţionale şi animale sălbatice perfecte pentru safari, delte pentru plimbări cu barca la apus, deşert pentru expediţii cu maşinile de teren. Îi lipsesc într-adevăr plajele, însă compensează cu tot ce are în rest. Mai mult, la fel ca toate ţările cu care se învecinează – Namibia, Zambia – este încă nedescoperită de turismul de masă, astfel că îşi păstrează încă autenticitatea.

2. În Islanda te duci fie ca backpacker, fie ca turist de lux, care se plimbă cu elicopterul deasupra cascadelor şi care închiriază maşini de teren pentru a merge la “vânătoare” de puffini. Pentru orice tip de turist Islanda oferă acelaşi lucru, o natură diferită de orice găseşti în restul Europei: gheţari, cascade şi paradisuri precum Laguna Albastră.

Vezi aici şi restul destinaţiilor!

Cel mai nou articol Video:
Despre yoga, meditație și stres