Cea mai frumoasă zi de Valentine’s: cină romantică, saună, piscină şi vacantă exotică într-o singură experienţă!

Puteţi petrece Valentine's Day alături de persoana iubită la Therme Bucureşti. Aflaţi ce vă oferă de Ziua Îndrăgostiţilor cel mai cunoscut centru de relaxare din România!
Cea mai frumoasă zi de Valentine’s: cină romantică, saună, piscină şi vacantă exotică într-o singură experienţă!

În fiecare an, înainte de Ziua Îndrăgostiţilor, cuplurile din lumea întreagă se împart în două tabere. O parte se ocupă de organizare şi cealaltă aşteaptă să fie impresionată. La rândul ei, prima tabără se împarte în cei care an după an urmează aceeaşi reţetă- o cină romantică şi un cadou, apoi cei care doresc să surprindă cu fiecare aniversare. În oricare dintre tabere ai fi, la Therme te aşteaptă o listă întreagă de experienţe senzoriale şi activităţi speciale pentru cupluri, disponibile timp de 10 zile, începând cu 14 februarie.   

Experienţe de „nu mă uita”

Invită-ţi jumătatea la film şi în natură în acelaşi timp, în sauna Hollywood, unde proiectăm HD o serie de documentare despre natură. Exersaţi împreună Aqua Gym şi încercaţi să vă coordonaţi mişcările, sunteţi pe acelaşi ritm? Încercaţi si un peeling şi o mască de argilă, e un prilej bun să râdeţi cu poftă unul de altul. Participaţi la primul vostru ritual de Aufguss sau pur şi simplu petreceţi timp în tăcere, meditând împreună în una dintre saunele tematice.

Declaraţia de dragoste la apus

Ce moment mai potrivit să-ţi declari iubirea dacâ nu în faţa celui mai spectaculos apus de soare din Bucureşti, chiar pe terasa din zona Elysium. Sau printre aburi şi lumini colorate, când se lasă seara peste piscina exterioară din zona The Palm. Sau de ce nu, dacă vă place amândurora adrenalina, spune-i te iubesc imediat după ce v-aţi dat pe tobogane, cu părul răvăşit şi zâmbetul pe faţă.

O cină romantică în halat

În restaurantul Humboldt din zona The Palm, luaţi masa printre zeci de specii de plante exotice, într-un peisaj inspirat de călătoriile marelui explorator Alexander von Humboldt. Deasupra voastră, pe tavanul restaurantului vor trona două reprezentări simbolice ale soarelui şi lunii, iar la picioarele voastre va sta un calendar antic al fazelor lunii, realizat din piatră naturală. Din meniu aveţi de ales din peste 70 de preparate din cultura asiatică, mediteraneană şi americană.

Cina voastră romantică se poate desfăşura şi în restaurantul a la carte The Mango Tree din zona Elysium. Aici vă aşteaptă un cadru elegant şi un meniu thailandez exotic. Cei care nu au halat sunt invitaţi să ia unul de la recepţie, ţinuta este obligatorie.

O amintire unică, de pus în album

Vă uitaţi întotdeauna cu drag la fotografiile voastre pentru că vă amintesc de cele mai frumoase momente petrecute împreună. În perioada 14-16 februarie, odată cu vizita la Therme, veţi adăuga în colecţia voastră o fotografie cu totul specială: underwater kiss photo!

Cocktailuri pe marginea piscinei

După masă, ciocniţi un pahar de Prossecco pe marginea piscinei din exterior, printre aburi, sau un cocktail într-una din zonele de jacuzzi din piscina principală The Palm. Urcaţi în piscina cu minerale din zona Elysium pentru un Frappe cu privelişte deasupra palmierilor sau dacă preferaţi băuturile de colecţie, comandaţi un whisky sau un cognac învechit din meniul de băuturi exclusivist al restaurantului The Mango Tree.

Iar la final, primiţi în dar un voucher de discount valabil în ziua aniversării voastre, să sărbătoriţi din nou aşa cum vă doriţi!