Ce să împachetați pentru o vacanță în oraș: o listă de elemente esențiale

Călătorind și descoperind locuri noi este o modalitate excelentă de petrece a timpului liber și, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă încărca rapid bateriile.
19.09.2022
Ce să împachetați pentru o vacanță în oraș: o listă de elemente esențiale
Ce să împachetați pentru o vacanță în oraș: o listă de elemente esențiale

Călătorind și descoperind locuri noi este o modalitate excelentă de petrece a timpului liber și, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă încărca rapid bateriile. Experimentarea unei culturi diferite, cunoașterea tradițiilor locale, întâlnirea cu oameni interesanți – acestea sunt doar câteva argumente din lista de suveniruri neprețuite pe care le aduci din fiecare excursie.

În ultimii ani, modelul de călătorie s-a schimbat puțin – zborul cu avionul a devenit atât de popular și ieftin, iar planificarea călătoriei este intuitivă și fără probleme, încât veți alege să transformați cu plăcere o vacanță lungă petrecută într-un singur loc în câteva călătorii mai scurte. De aici și popularitatea uriașă a așa-numitelor city break, adesea în preajma weekendului sau doar în câteva zile, ce permit vizitarea rapidă și intensivă a orașelor populare. Datorită conexiunilor aeriene și transportului public bun din zonă, city break-urile vizează de obicei orașele mari și împrejurimile acestora.

Aveți nevoie de o pauză( de oraș)!

Pe site-ul nostru , dacă  căutați,de exemplu , zboruri bucuresti veți avea întotdeauna acces la cele mai speciale oferte și pachete zbor+ cazare, astfel încât veți avea posibilitatea de a adapta scurta vacanță la propriile dumenavoastră nevoi. Numărul nelimitat de destinații din întreaga lume și posibilitatea de a combina zborurile de la toate companiile aeriene într-o singură rezervare ,cum ar fi să achiziționați bilete avion Barcelona vă va oferi șansa de a descoperi noi destinații de fiecare dată când vă veți ocupa de planificarea următoarei vacanțe.

Acum, nimic nu vă mai stă în cale! Veți putea organiza totul din confortul propriei case sau chiar în timpul pauzei de prânz de la birou. Și datorită contului de utilizator creat pe site, accesul la toate informațiile despre călătoriile rezervate va fi mereu la îndemână.

Plecarea vineri după muncă, întoarcere duminica și relaxare completă la fața locului? Nimic dificil, doar pregătiți bagajele și plecați!

Ce să împachetați pentru o vacanță în oraș: o listă de elemente esențiale
Ce să împachetați pentru o vacanță în oraș: o listă de elemente esențiale

Pregătirea bagajelor!

Cu o călătorie de mai multe zile, de obicei veți încerca să limitați costurile suportate și cantitatea de lucruri pe care le luați cu dvs. Un lucru merge mână în mână cu celălalt, pentru că la cumpărarea  de zboruri din București, prețul include de obicei doar bagajele de mână. Veți aprecia această opțiune pe loc! O valiză mică va facilita călătoria cu mijloacele de transport în comun și, dacă este necesar, va fi un însoțitor mai ușor pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Nu uitați să verificați întotdeauna dimensiunea admisă a unei valize de cabină înainte de plecare și, dacă sunt permise de companiile aeriene, alte bagaje sau genți pentru documente sau laptop.

În special în companiile aeriene low-cost, este greu să vorbim despre reguli uniforme pentru bagajele de mână gratuite – situația se schimbă foarte repede aici, iar fiecare companie aeriană are propriile reguli în ceea ce privește dimensiunile, greutatea sau bagajele incluse în prețul biletului.

Se întâmplă să luați în avion doar un rucsac mic sau o geantă de mână gratuite și va trebui să plătiți pentru bagajul de mână standard. Amintiți-vă că toate lichidele din bagajul de mână trebuie să încapă într-o pungă transparentă, resigilabilă, cu dimensiunile 20 cm x 20 cm și cu o capacitate maximă de 1 litru. Fiecare dintre lichide trebuie să fie într-un recipient separat de cel mult 100 ml. După cum vedeți, împachetarea în bagajul de mână pentru weekend nu este o sarcină ușoară, dar este posibil!

Ce să împachetați pentru o vacanță în oraș: o listă de elemente esențiale
Ce să împachetați pentru o vacanță în oraș: o listă de elemente esențiale

Sfaturi utile pentru împachetarea bagajului pentru city break

Pe lângă lucrurile esențiale și evidente – precum lenjeria intimă, șlapii de duș sau o jachetă de ploaie, iată câteva trucuri care vor ajuta să călătoriți cu un bagaj mic:

 •  Alegeți o geantă de mână încăpătoare și ușoară;
  ● Investiți într-un prosop mic, cu uscare rapidă;
  ● Purtați lucruri groase în straturi în avion – în timpul zborului oricum e frig;
  ● Împachetați corect hainele sau folosiți organizatori de călătorie;
  ● Căutați îmbrăcăminte termoactivă sau multifuncțională – de exemplu, pantaloni lungi cu picioare cu fermoar;
  ● Alegeți doar pantofi decenți și confortabili;
  ● Alegeți produse cosmetice disponibile la capacități mici sau luați doar mostre;
  ● Folosiți fiecare spațiu din valiză – de exemplu, puteți pune cu ușurință câteva perechi de șosete în pantofi!

Dacă sunteți pasionat de călătorii, atunci un city break este cel mai recomandat tip de vacanță pentru dvs.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Acneea juvenilă: cum se îngrijește corect pielea cu acnee