Talentata doamna Kidman

La aproape 40 de ani, Nicole este detinatoarea unui Oscar, imaginea casei de parfumuri Chanel si nu inceteaza sa surprinda. Desi este fidela dietei South Beach, tabloidele de scandal au suspectat-o ca isi datoreaza silueta unei lipoaspiratii. Cand s-a mar
  • Publicat:
Talentata doamna Kidman
Talentata doamna Kidman

Inceput de cariera
Convinsa ca este „cea mai urata fiinta de pe fata pamantului”, adolescenta Nicole s-a consolat cu niste ore de actorie. Pe vremea aceea, toti colegii de scoala o strigau „Prajina” din cauza inaltimii ei, si nimeni n-a vrut s-o insoteasca la balul de absolvire.
Asa ca s-a concentrat asupra unei viitoare cariere pe marile ecrane si a batut la portile cinematografiei in 1983, cand avea 16 ani. De atunci ofertele au inceput sa curga. Una dintre ele i-a schimbat viata. In 1990, a castigat rolul din „Zilele tunetului”, precum si inima partenerului sau din pelicula, Tom Cruise. De pe marile ecrane, dragostea lor s-a mutat in viata de zi cu zi, iar in cateva luni porneau intr-o misiune imposibila: isi jurau sa fie toata viata impreuna.

Actrita cu voce de invidiat
Pentru Nicole a inceput o lupta grea. N-a vrut sa fie o actrita aflata mereu in umbra sotului sau. La talentul ei, nici nu avea cum. O demonstreaza din plin rolurile din „Batman Forever”, „Portretul unei doamne”, „Cu ochii larg inchisi”, „Ceilalti”, „Moulin Rouge”. N-a avut noroc in dragoste, dar cariera sa a atins apogeul dupa divortul de Tom. Actrita si-a adunat toate fortele si s-a dedicat in totalitate cinematografiei. Constient sau nu, s-a indreptat spre personaje feminine puternice, care isi iau destinul in propriile maini. Rezultatul a fost uimitor. Rolurile interpretate in „Dogville”, „Cold Mountain”, „Neveste perfecte”, „Traducatoarea” si „Ce vraji a mai facut nevasta mea” i-au lasat pe critici fara cuvinte. Ce sa mai vorbim de prestatia din „Orele”, pentru care a primit marele Oscar – premiu la care Tom Cruise inca mai viseaza. Joaca magnific, dar nici la cantat nu se descurca rau. Ne-a (in)cantat in „Moulin Rouge” alaturi de Ewan McGregor, a inregistrat alaturi de Robbie Williams un remake al melodiei „Something Stupid”. Unde mai pui ca se pricepe de minune sa cante la pian- aveti dovada in „Cold Mountain”.  „Nu regret nimic. Regretele sunt ridicole!”
Milioane de oameni au ramas cu gura cascata dupa ce Nicole si Tom au anuntat ca se despart. Actrita a recunoscut ca in acele momente a crezut ca a venit sfarsitul lumii. Mai ales ca era si insarcinata cu proaspatul fost sot. Din pacate, a pierdut sarcina. Dupa ce s-a dezmeticit, a declarat: „Refuz sa las acest divort sa imi distruga viata. Inca mai cred in dragoste cu tot sufletul meu si astept cu nerabdare o viitoare relatie”. Si n-a avut mult de asteptat. Paparazzi au surprins-o in ipostaze tandre cu starul rock Lenny Kravitz, rapper-ul Q Tip si producatorul Steve Bing. Si daca ar fi sa ne luam dupa zvonuri, fosta doamna Cruise s-a logodit deja cu cantaretul de muzica country, australianul Keith Urban. O spun ziaristii americani orbiti de inelul stralucitor de logodna pe care vedeta l-ar purta pe deget. Nicole Kidman a declarat ca nu stie ce inseamna cuvantul „regret”. Nu-l asociaza nici cu despartirea de Tom, nici cu faptul ca nu are inca un copil natural. Desi, initial, i-a marturisit unei prietene (care imediat i-a informat pe jurnalisti) ca a fost cu adevarat devastata cand a aflat ca noua partenera a lui Tom Cruise, Katie Holmes, ii va darui acestuia un copil. La scurt timp, insa, nu a ezitat sa-l sune si sa-I felicite, ba chiar si-a confirmat prezenta la nunta celor doi.

Invidioasa pe J.LO
Desi a fost aleasa de nenumarate ori printre cei mai frumosi si mai sexy oameni ai planetei, Nicole este foarte nemultumita de felul in care arata. „Am un corp foarte masculin. Preferam sa fiu mai feminina, sa am forme mai pline – cred ca asta inseamna frumusetea. As fi vrut sa am trupul lui Jennifer Lopez.” De altfel, Kidman a declarat in mai multe randuri ca si-ar dori sanii si posteriorul lui J.Lo, dar ca nu are de gand sa faca operatii estetice.
Cu toate acestea, nu se sfieste sa isi arate corpul in filmele in care joaca. Spre deosebire de alte staruri din cetatea filmului, Nicole realizeaza ea insasi scenele nud si nu accepta sa fie dublata.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cool girl
Cool girl
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”