Zone erogene ale bărbaților pe care le neglijezi. Produc plăcere garantat!

Fiecare senzație, atingere, caldă sau rece, poate duce la excitare. Așadar, iată trei zone erogene ale bărbaților pe care le neglijezi.
  • Publicat:
Zone erogene ale bărbaților pe care le neglijezi. Produc plăcere garantat!
Foto: shutterstock

Nu mai este un secret că femeile au câteva zone erogene care pur și simplu odată descoperite ajung pe culmile plăcerii, iar același lucru îl putem spune și despre bărbați. Da, și bărbații au orgasm, și bărbații se excită, și bărbații au nevoie de stimulare ca partida de sex să ajungă la un alt nivel. Orgasmul reprezintă eliminarea tensiunii sexuale, o tensiune creată de creșterea graduală a plăcerii și pasiunii din dormitor. Fiecare senzație, atingere, caldă sau rece, poate duce la excitare. Așadar, iată în continuare trei zone erogene ale bărbaților pe care le neglijezi.

Zone erogene ale bărbaților care produc plăceri uriașe

Punctul F

Dacă femeile au punctele A și G și alte câteva de care nici nu este cazul să vorbim pentru că important este să le știți pe cele două măcar, la rândul lor bărbații au punctul F. Mai exact, este vorba de frenul prepuțului, cunoscut și ca ața penisului, care este o bandă elastică de țesut sub glandul penisului care conectează prepuțul de mucoasa vernală și ajută la contractarea prepuțului peste gland. Terminațiile nervoase localizate în fren sunt uneori comparate cu echivalentul clitorisului.

Ce trebuie să faci: Atunci când oferi sex oral partenerului, folosește limba în acea zonă pentru a stimula punctul F și partea mai sensibilă a penisului.

Tălpile

Bărbații au mai multe terminații nervoase în tălpi spre deosebire de femei. Poți începe cu un masaj la picioare, cu un prosop cald și mișcări delicate astfel încât tranziția să fie una erotică.

Zone erogene ale bărbaților: Degetele de la mână

Mulți dintre bărbați se pierd în momentul în care te joci cu mintea lor, nu doar cu aparatul genital. Așadar, pentru o experiență erotică pe care să o resimtă în tot corpul, oferă-i puțină imaginație. Pentru mulți bărbați, suptul degetelor evocă sexul oral, iar astfel apare conexiunea dintre minte și corp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân