Vrei o partidă de sex de neuitat? 7 pași esențiali pentru mai multă plăcere

Iată cum poți avea parte de cea mai bună partidă de sex, fără să faci prea mari schimbări.
  • Publicat:
Vrei o partidă de sex de neuitat? 7 pași esențiali pentru mai multă plăcere
Foto: pexel

Fiecare cuplu visează la o partidă de sex ca în filme, dar așa cum bine știm, în realitate lucrurile nu stau chiar așa mai ales dacă intervin monotonia, rușinea și alte bariere care te fac să te cenzurezi. Vestea bună este că toate acestea pot fi depășite și te poți reconecta cu propria senzualitate și îți poți redescoperi sexualitatea, atât ca femeie, cât și ca bărbat. Iată cum poți avea parte de cea mai bună partidă de sex.

Sfaturi pentru o partidă de sex reușită

Ai încredere în tine și iubește-ți corpul

În general, femeile care au parte de cel mai bun sex se simt excelent în corpul lor. Au o părere bună despre ele, se simt puternice și sexy. Doar că, din păcate, multe femei au o imagine negativă asupra propriului corp, iar în momentul în care se privesc în oglindă nu fac altceva decât să critice ceea ce văd. Asta duce și la momentele din timpul sexului când nu te mai gândești la actul în sine și plăcerea de care ar trebui să te bucuri, ci ajungi să fii mai preocupată de alte aspecte: „Dacă vede că am celulită?”, „Dacă nu îi place că am burtică?”, „Oare îi plac sânii mei?”.

Sexualitatea nu înseamnă să ai cel mai frumos corp, să fie bine lucrat, să nu ai urmă de celulită. Câtă vreme pășești în dormitor cu încredere, vei reuși să-i iei mințile și va uita complet de aceste aspecte. Într-adevăr, bărbații observă, dar nu se lasă deranjați de asta. Dacă vrei să-ți recapeți încrederea în propriul corp, poți începe cu câteva exerciții în fața oglinzii, dezbrăcată. Admiră-ți fiecare parte a corpului, atinge-o și încearcă să-ți dai seama ce îți place la ea.

Conectează-ți mintea și corpul

Această conexiune te ajută să fii mult mai relaxată și degajată în dormitor. Mai mult, vei învăța să te simți bine în pielea ta. Oferă-ți un masaj, poartă jeanșii care te fac să arăți super sexy și fă lucruri care îți stârnesc senzualitatea.

Adaugă sare și piper în dormitor

Poate că după o relație de lungă durată activitatea în dormitor nu mai este atât de intensă. Studiile arată că orice activitate nouă poate stimula creierul să producă dopamină, un neurotransmițător care joacă un rol esențial în dorința sexuală. Fă ceva nou. Provoacă-ți partenerul la o nouă experiență și vedeți cum se sfârșesc lucrurile în dormitor.

Spune-i ce te excită

Fiecare femeie este diferită, iar partenerul nu are de unde să știe ce îți place și ce gândești dacă tu nu îi spui. Dacă vrei să n-ai parte de o seară ratată, spune-i de la bun început ce părți ale corpului îți place să fie atinse, ghidează-i, arată-le cum vrei să fii atinsă și mai ales câtă presiune să folosească.

Schimbă-ți rutina

Atunci când ești stresată este imposibil să te simți sexy, iar asta pentru că te confrunți cu o tensiune cronică. În acel moment, corpul produce un nivel crescut de oxitocină, o substanță care anulează efectele testosteronului, hormonul de sex. Ca rezultat, libidoul este scăzut.

Ieși din casă și schimbă peisajul

Locurile noi întotdeauna stârnesc interesul către un sex mai bun. Dacă nu-ți permiți un weekend la munte sau un city break, ieși la cină. În felul acesta te vei reconecta cu partenerul și vei ajunge să-l privești într-un mod mult mai sexy.

Mergi la sală

Uite un motiv în plus să faci sport: este bun pentru sex. Sportul stimulează organismul, sistemul nervos și creierul. Astfel, ești mai receptivă în privința sexului. În plus, sportul întărește sistemul cardiovascular, îmbunătățește circulația sangvină, îmbunătățește dispoziția și reduce stresul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân