Vopsea roz pentru zonele intime – asa ne recastigam prospetimea?!

Ce parere aveti despre un produs cosmetic colorant, care sa redea labiilor rozul proaspat, pierdut odata cu inaintarea in varsta?
  • Publicat:
Vopsea roz pentru zonele intime - asa ne recastigam prospetimea?!
Vopsea roz pentru zonele intime - pentru un plus de tinerete?!

Diabetul, cancerul, obezitatea, caderea parului sau bulimia sunt probleme „demodate”, caci femeia secolului al XXI-lea are insomnii din alte pricini. Cum ar fi aspectul estetic al propriului organ genital. Ce parere aveti despre un produs cosmetic colorant, care sa redea labiilor rozul proaspat, pierdut odata cu inaintarea in varsta?

Si pentru ca angoasele femeii moderne odata ce au fost inventate, trebuie musai rezolvate. Asa ca s-a gasit cineva sa lanseze un produs revolutionar – „My New Pink Button„, un colorant genital conceput de un „estetician certificat”, util pentru redobandirea nuantei roz a labiilor tinere si virgine. Practic, producatorul se lauda ca labiile vestejite de vreme, o viata sexuala tumultuoasa, nasteri sau afectiuni, renasc instantaneu odata ce au fost mangaiate cu produsul minune.

Doritoarele pot opta intre mai multe nuante, dupa cum urmeaza: Bettie – pentru un roz bombon si nebun, Marilyn – pentru incepatoare, o adiere usoara de roz pal, Ginger – pentru o vulva trandafirie si Audrey pentru un visiuniu de-a dreptul indraznet. Efectul de prospetime nu este definitiv, ci temporar, iar produsul nu este testat pe animale.

Fetelor, aveti asadar o noua sarcina dupa ce ati incheiat cu succes sedinta de epilare braziliana: nuantarea labiilor! Pentru ca sustinem sanatatea si naturaletea, nu recomandam nici in ruptul capului o astfel de solutie!

Citeste si: Rejuvenarea vaginala

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: