Vedetele şi fanteziile lor sexuale

Parcă apar fără voia noastră, din senin şi ne sperie prin îndrăzneala de care dau dovadă… fanteziile sexual sau acele imagini mentale care te motivează sexual. Indiferent de calitatea lor, viziunile imaginare care te excită sunt recunoscute ca fiind un fenomen normal, sănătos. Şi se întâmplă, vorba aia, şi la case mai mari unde fanteziile sexuale sunt acceptate cu parcă şi mai multă dezinvoltura.
  • Publicat:
Vedetele şi fanteziile lor sexuale

Parcă apar fără voia noastră, din senin şi ne sperie prin îndrăzneala de care dau dovadă… fanteziile sexual sau acele imagini mentale care te motivează sexual.

Indiferent de calitatea lor, viziunile imaginare care te excită sunt recunoscute ca fiind un fenomen normal, sănătos.

Şi se întâmplă, vorba aia, şi la case mai mari unde fanteziile sexuale sunt acceptate cu parcă şi mai multă dezinvoltura.

V-am pregătit un clasament arbitrar al celor mai dezinhibate vedete de la Hollywood – bogate, celebre, mereu în vizorul publicului şi cu o imaginaţie bogată…

1. Eva Longoria

Vedeta a mărturisit că îi place să fie umilită în pat: : „Îmi place să am mâinile legate cu eşarfe de mătase, ador bărbaţii care ştiu să preia controlul.

E ceva foarte sexy în a fi supusă! Iar pe vremea când era căsătorită cu Tony Parker, Eva Longoria a făcut public faptul că adora să îi îndeplinească soţului ei toate fanteziile: de la plimbări goală prin casă până la achiziţionarea celor mai ciudate jucării sexuale.

2. Madonna

Madonna nu se dezminte de la extravaganţa cu care ne-a obişnuit cu atât mai mult atunci când vorbeşte despre sex. Diva sexy îşi doreşte să facă sex în public… cu o femeie.

3. Rihanna

Rihanna are fantezii cu  mult dorita Cheryl Cole: “Mi-ar plăcea să o văd la muncă. De exemplu să cureţe podeaua. Să adune lucruri de pe jos. Să se aplece”.

4. Britney Spears

Pentru cea care a fost cândva cea mai iubită femeie de la Hollywood, fanteziile sexuale se transun în vise umede cu Halle Berry şi Kim Kardashian.

5. Halle Berry

Vârsta nu este deloc un impediment pentru cea care a fost declarată de multe ori „cea mai frumoasă femeie din lume” – ea se simte, la cei peste 40 de ani, seducătoare şi stăpână pe actul sexual şi pe starea de orgasm. Helle Berry este, de asemenea, atrasă de jucăriile sexuale (mai ales vibratoare) şi are o stimă deosebită pentru lenjeria sexy.

6. Fergie

Una dintre fanteziile împlinite ale solistei de la Black Eyed Peas constă în satisfacerea soţului ei, actorul Josh Duhmel prin striptease, cu ajutorul webcam-ului.

Pentru asta, cei doi au instalat o bară de striptease exact în camera lor. Pe de altă parte, Fergie şi-a recunoscut atracţia faţă de femeile sexy şi slăbiciunea faţă de Cheryl Cole.

7. Christina Aguilera

Declarându-se foarte deschisă la provocări cu femei, Christina Aguilera a susţinut, înainte să-l cunoască pe soţul ei,: „ele au buzele moi şi mai drăguţe”. Cântăreaţa de origine americană a încercat tot ce se putea încerca.

Dar, cum orice căsătorie te schimbă cât de puţin, recent Christina a revenit asupra fanteziilor ei sexuale. Aceasta a mărturisit că ea şi soţul ei se îmbracă frecvent în costume de medic şi că şi-ar dori să facă dragoste într-un spital.

8. Angelina Jolie

Înainte să se îndrăgostească de Brad Pitt, Angelina Jolie era celebră pentru viaţa ei destul de zbuciumată; a recunoscu de mai multe ori, în public, că printre fanteziile ei sexuale se numără sado-masochismul sexual şi violul aranjat.

Jenny Shimizu, fosta ei parteneră a declarat cu ceva vreme în urmă că la întâlnirile amoroase, Angelina Jolie prefera măştile, hainele din piele şi lanţurile.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: