Tipuri de femei care pun barbatii pe fuga

Daca vrei sa fii dusa cat de curand la altar, tine cont de ce NU trebuie sa faci cu noul tau iubit.
  • Publicat:
Tipuri de femei care pun barbatii pe fuga
Tipuri de femei care ii pun pe barbati pe fuga

Visul tau e sa te mariti si ai face-o si maine, doar ca ai o mica problema: nu ai cu cine! Ei bine, daca vrei sa fii dusa cat de curand la altar, tine cont de ce NU trebuie sa faci cu noul tau iubit! Exemple ai direct de la Hollywood!

1. Nu ii vorbi din prima despre casatorie si copii
Uite-te la Jennifer Aniston. Dupa mariajul cu Brad Pitt, frumoasa actrita si-a schimbat foarte des iubitii. De ce? Tocmai pentru ca i-a privit doar ca potentiali tati pentru copii ei.
Ea a facut mult prea multe presiuni asupra barbatilor pe care i-a intalnit: pe John Mayer l-a cerut in casatorie dupa numai 6 luni de relatie, iar cu Paul Sculfor a vorbit despre copii la doar 2 luni de la prima intalnire. Nu e de mirare ca acestia au luat-o la fuga si au lasat-o din nou singura.

2. Fa-ti timp pentru el si nu fi dependenta de munca
Nici Renée Zellweger nu duce lipsa de o colectie impresionanta de barbati. Ea a trecut prin bratele lui George Clooney, Jack White, Jim Carrey, Damien Rice. Din ce cauza nu a ramas cu nici unul dintre acestia? Pentru ca are o singura prioritate: munca! Asa ca, daca nu iti doresti sa atingi varsta de 39 de ani tot singura precum Renée, ai face bine sa lasi problemele de la serviciu la birou si sa dedici timp relatiei tale.

3. Fugi de baietii rai si opteaza pentru cei mai seriosi
Daca vrei sa te casatoresti, nici nu te gandi la un „bad boy”. Acesta nu are nici cea mai mica intentie sa fie cu tine prea mult timp. Britney Spears s-a convins de asta. Sa speram! Viata ei sentimentala a fost un adevarat haos in ultimii ani: a fost cu Adnan Ghalib, un paparazzo cu intentii rele, cu Fred Durst, un cantaret care a spus toata povestea lor presei, sa nu mai spunem de Kevin Federline, dansatorul care si-a parasit iubita insarcinata pentru a dobandi faima pe spatele vedetei! Asa ca, fii foarte atenta cu cine incepi o noua relatie!

4. Nu mai astepta barbatul perfect, multumeste-te cu ce gasesti
Barbatul perfect nu exista. Convinge-te de asta daca nu vrei sa ajungi la varsta de 51 de ani singura, precum Sharon Stone. Daca ai asteptari prea mari, cu siguranta nu vei fi niciodata fericita si impacata cu viata ta de cuplu. Asta s-a intamplat si cu frumoasa actrita, care a trecut deja prin 3 divorturi.

5. Nu te arunca in relatii complicate
Barbatii casatoriti, tatii, cuceritorii, prietenii rivalelor tale nu sunt pentru tine. Nu pentru relatia de viitor pe care o cauti. Aceste greseli le-a facut deja Sienna Miller, dupa ce a fost inselata de actorul Jude Law cu bona copiilor. Ea a trecut printr-o serie de aventuri complicate, din care a iesit bineinteles, tot singura. Asadar, atentie mare!

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Ghidul zonelor erogene
Ghidul zonelor erogene
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân