Sunt mai puţine şanse să fii înselat dacă faci asta

Există un lucru care ţi-ar putea opri partenera de la a avea o aventură.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sunt mai puţine şanse să fii înselat dacă faci asta
FOTO: Shutterstock

Dacă bărbaţii vor ca prietenele lor să nu-i înşele ar trebui să ia în calcul un anumit act sexual, potrivit oamenilor de ştiinţă. Un nou studiu susţine că sexul oral convinge femeile să rămână într-o relaţie.

Cercetătorii de la Universitatea Oakland au intervievat un eşantion de 243 de bărbaţi heterosexuali, toţi aflaţi într-o relaţie – pentru a afla dacă îşi satisfac partenera şi printr-o partidă de sex oral. Aceştia au descoperit că bărbaţii erau mai înclinaţi să facă sex oral dacă credeau că partenera lor este atrăgătoare şi dacă exista riscul ca aceasta să fie sedusă de un alt bărbat. Evident, nu îţi poţi face prietena fericită doar prin asta, dar cercetătorii americani subliniază că poate fi de ajutor.

Aceste concluzii apar după ce un studiu recent a dezvăluit că există o diferenţă semnificativă în privinţa sexului oral la bărbaţi şi la femei. Potrivit sondajului, bărbaţii se bucură mai des de sex oral şi nu întorc neapărat serviciul.

Studiul arată că 64% dintre bărbaţi susţin că au parte de stimulare orală în timpul ultimei partide de sex, comparative cu doar 44% dintre femei. Cercetătorii au descoperit de asemenea că mai multe femeile (59%) decât bărbaţi (52%) fac sex oral.

Se pare că acest comportament nu are de a face cu egoismul bărbaţilor. Autorii studiului atrag atenţia că, de fapt, femeile se simt îngrijorate de mirosul regiunii genitale în cursul sexului oral. Aceaste gânduri la împiedică să se concentreze asupra plăcerii şi duce la o senzaţie de anxietate.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum se transformă pofta de sex vara
Cum se transformă pofta de sex vara
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”