Si barbatilor le e rusine cu fizicul lor

Un sfert dintre barbati recunosc faptul ca se simt prea jenati sau rusinati pentru a se dezbraca in fata partenerei, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Marea Britanie.
  • Publicat:
Si barbatilor le e rusine cu fizicul lor
Si barbatilor le e rusine cu fizicul lor

Un sfert dintre barbati recunosc faptul ca se simt prea jenati sau rusinati pentru a se dezbraca in fata partenerei, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Marea Britanie de o companie producatoare de cantare, informeaza dailymail.co.uk.

50% dintre cei 3.000 de participanti s-au descris ca fiind „grasi”, in timp ce 10% dintre acestia au declarat ca ar apela la chirurgie estetica pentru indepartarea grasimii din regiunea abdominala.

„Multa vreme, femeile au crezut ca silueta perfecta inseamna sa arati ca o insecta slaba. Se pare ca aceasta teorie s-a raspandit si printre barbati. Multi barbati nu sunt fericiti din cauza fizicului lor, desi, probabil, arata bine.

Barbatii se confrunta cu multe presiuni si vor un fizic perfect”, spune Brenda Mortimore, presedinte al Asociatiei instructorilor de fitness.

Muzicienii, cei mai atragatori parteneri

Motivul pentru care muzicienii atrag foarte multi admiratori si sunt considerati parteneri ideali este faptul ca lor le este mai usor sa recunoasca si sa raspunda emotiilor detectate in tonul vocii interlocutorului, potrivit unui studiu preluat de dailymail.co.uk.

O echipa de cercetatori de la Northwestern University a descoperit dovezile biologice care atesta faptul ca pregatirea muzicala imbunatateste capacitatea de a reactiona si de a raspunde emotiilor transmise prin sunete.

„Identificarea rapida si clara a emotiilor transmise de sunete este o capacitate care se poate manifesta in toate tipurile de spatii, indiferent ca este vorba de jungla, de salile de clasa, de salile de sedinte sau in dormitor”, a declarat autoarea studiului.

Diabetul strica viata sexuala

Peste o treime din femeile care sufera de diabet de tip 1 se confrunta adeseori cu diverse probleme in viata intima, po­trivit unui studiu recent publi­cat in revista medicala „Diabe­tes Care”.

El a relevat faptul ca si de­presia reprezinta un factor major asociat cu disfunctiile sexuale cu care se confrunta aceasta categorie de femei. A fost realizat pe un esantion de 652 de femei care sufereau de dia­bet de tip 1.

Dupa 10 ani, au comple­tat un chestionar despre disfunctiile sexuale si au fost supuse unor ana­lize. 35% sufereau de disfunctii sexua­le. Printre problemele raportate: scaderea libidoului (57%), absenta orgasmului (51%), un nivel scazut al excitatiei (38%) si dureri inghinale (21%).

Medicii belgieni au ajuns la concluzia ca femeile care sufera de diabet de tip 1 ar trebui sa se testeze cu regularitate pentru a detecta la timp simptomele care cauzeaza depresia si conduc la disfunctii sexuale si la absenta satisfactiei in pat.

Foto: SHUTTERSTOCK

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”