Si barbatii mimeaza orgasmul

18% dintre barbati recunosc ca au mimat cel putin o data orgasmul. Daca ii mai punem la socoteala si pe cei care nu ar recunoaste-o nici in ruptul capului
  • Publicat:
Si barbatii mimeaza orgasmul
Si barbatii mimeaza orgasmul

Recunoaste-o. Ai mimat orgasmul cel putin o data in viata. Stai linistita, nu e cazul sa te simti vinovata. Se accepta din cand in cand, doar nu poti fii mereu intr-o forma de zile mari. In plus, si barbatii mimeaza orgasmul, doar ca in grupul lor coeziunea este asa de mare incat s-au decis cu totii sa nu lase informatia prada taberei adverse. Sa fie doar femeile aratate cu degetul.

Luand, inevitabil, calea statisticilor, vei observa ca viata ta sexuala n-are nici o hiba. Intre 48 si 72% dintre femeile care au participat la un studiu american, au recunoscut ca au mimat orgasmul cel putin o data.

Si asta nu e tot! 18 procente dintre barbatii intervievati au recunoscut acelasi lucru. Daca ii mai punem la socoteala si pe cei care nu ar recunoaste-o nici in ruptul capului (deh, mandria masculina!), poti sa te consideri o femeie fericita.. In pat.

Ai fi tentata sa crezi ca barbatii nu pot simula o ejaculare, deci nu poate fi vorba despre orgasme inchipuite in ceea ce-i priveste? Oh, cat de simplu e, mai ales daca treaba s-a intamplat la adapostul unui prezervativ. „Dovada” poate fi usor facuta nevazuta, prezervativul aruncat, iar ei scapa cu fata curata si cu sperma… neejaculata!

De ce mimeaza femeile si barbatii orgasmul?

pentru ca sunt obositi, nu au chef de sex, vor ca partida sa se incheie mai repede pentru a se apuca de altceva (somn, de exemplu).

nu vor sa-si raneasca partenerii care s-ar simti lezati ca nu au fost in stare sa le ofere un orgasm.

vor sa faca impresie, un „guru al sexului” (barbatii isi autoatribuie, de obicei, aceasta titulatura) nu poate incheia o reprezentatie amoroasa in lipsa unui final pe masura.

in cazul barbatilor: prima partida de sex cu o partenera noua s-ar putea sa-i inhibe peste masura, iar corpul sa nu mai raspunda comenzilor.

in cazul femeilor: teama ca partenerii ar putea sa le paraseasca daca nu sunt bune amante.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Interesul sexual se simte de la o posta
Interesul sexual se simte de la o posta
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”