Sexul dur: cum să-l practici

Multe aspecte legate de sex încă stârnesc controverse, inclusivi sexul dur. Iată cum să-l practici pentru a evita disconfortul în dormitor.
  • Publicat:
Sexul dur: cum să-l practici
Sexul dur: cum să-l practici

Multe aspecte legate de sex încă stârnesc controverse, inclusivi sexul dur. Nu toate cuplurile preferă sexul senzual, iar sexul dur poate include și alte lucruri care excită partenerii, în funcție de preferințele fiecăruia.

Ce înseamnă, de fapt, sexul dur?

Când vorbim de sexul dur, de cele mai multe ori ne gândim că trebuie să existe un element care implică durerea, dar de fapt este vorba doar de o energie carnală. Activitățile sexuale și pozițiile pot face parte dintr-un spectru destul de larg, iar printre acestea putem enumera jocul de roluri, mușcăturile, zgârieturile, penetrarea dură, trasul de păr, palmele peste fund sau chiar ruperea hainelor. BDSM-ul, la rândul lui, intră în această categorie a sexului dur, dar ca oricare alt tip de sex, implică un pericol, un risc sau chiar un tip de agresiune

Cum să-l practici?

În primul rând, când vine vorba de sexul dur trebuie să știi că acesta implică consimțământul și plăcerea, Trebuie să stabilești niște reguli cu partenerul pentru a nu întrece limitele și pentru a nu transforma experiența într-o agresiune. Pentru început, puteți fi de acord cu zgârieturile și mușcăturile, dar și intensitatea lor. Mai mult, nu încerca să te judeci pentru ceea ce-ți produce plăcere, pentru dorințele pe care le ai și pentru lucrurile pe care vrei să le experimentezi, iar dacă ești la început de relație, nu te teme că partenerul te va putea respinge pentru că-ți dorești aceste lucruri.

Totul începe cu pași mici, iar mai apoi atât tu, cât și partenerul, va trebui să vă lăsați imaginația să preia controlul. Dacă ai nevoie de puțină inspirație poți citi cărți erotice.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân