SEX News: viitorul sexului, terapia şi viaţa sexuală

Dacă crezi că nu poţi să trăieşti fără device-urile smart de acum, aşteaptă puţin!
  • Publicat:
SEX News: viitorul sexului, terapia şi viaţa sexuală

Roboţii, viitorul sexului?

Dacă crezi că nu poţi să trăieşti fără device-urile smart de acum, aşteaptă puţin! Tehnologia pavează deja drumul unui viitor plin de roboţi… speciali. Într-o postare recentă de pe blogul său, Dr. Helen Driscoll, psiholog şi cercetător, prezice faptul că acea concepţie privind întreţinerea de relaţii sexuale cu un robot se va schimba pe măsură ce tehnologia se va îmbunătăţi. Pe scurt, aceasta este de părere că roboţii vor putea să înlocuiască pe deplin un partener sexual şi că acest lucru se va întâmpla mai repede decât ne aşteptăm!

Cum îţi salvează terapia viaţa sexuală

Tipul problemelor sexuale care pot apărea în relaţiile de cuplu este nenumărat şi într-o continuă creştere. Tot mai multe cupluri recurg la despărţire atunci când nu mai reuşesc să îşi rezolve problemele, dar specialiştii consideră că majoritatea certurilor din cuplu apar de fapt de la o bază de frustrări sexuale şi pot fi rezolvate cu doar câteva sesiuni de terapie! Aşadar, despărţirea nu mai e o soluţie: terapeuţii sexuali îţi sar în ajutor!

Femeile vor mai mult sex!

50% dintre femei vor mai multe experienţe sexuale! Sau, cel puţin, asta declară specialiştii în urma unui studiu realizat pe nu mai puţin de 500 de femei! Datele studiului confirmă, într-adevăr, anumite mituri, cum ar fi faptul că femeile trebuie sa aibă o oarecare legătură emoţională cu partenerul lor sexual, dar infirmă declaraţiile conform cărora femeile vor mai puţin sex decât bărbaţii. Total fals, declară medicii, care susţin că majoritatea femeilor îşi doresc o viaţă sexuală mai activă şi mai… picantă!

Mărimea NU mai contează!

Specialiştii în sexualitate au realizat un studiu care a cuprins 1.200 de femei cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani, studiu menit să scoată la iveală adevărata opinie a femeilor legată de organul sexual masculin. În urma “sondajului”, 89% dintre femei au declarat că mărimea penisului partenerului lor sexual nu este un lucru căruia acordă atenţie şi susţin că acest lucru nu are nici o legătură cu reuşita unei partide sexuale!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”