Sex la telefon: trucuri pentru un orgasm garantat

Iată câteva trucuri care să te ajute să-ţi satisfaci partenerul chiar şi la telefon.
Sex la telefon: trucuri pentru un orgasm garantat
FOTO: profimediaimages.ro / Sex la telefon: trucuri pentru un orgasm garantat

Sexul la telefon este despre conturarea unei imagini intese pentru partenerul de viaţă şi vice-versa. Odată ce ajungi să faci lucrul acesta, partenerul va fi complet implicat. Fie că ai o relaţie la distanţă sau pur şi simplu vă doriţi să condimentaţi puţin atmosfera de cuplu, există câteva detalii care te pot ajuta să ajungi într-un punct intens şi plin de pasiune atunci când îţi propui să faci sex cu partenerul la telefon, chiar dacă sunteţi începători.

Cum să-ţi convingi partenerul să faceţi sex la telefon

Dacă eşti încrezătoare, nu vei avea de ce să-ţi faci griji în privinţa acestui subiect şi, cel mai probabil, dorinţa partenerului de a face sex la telefon cu tine este una naturală. Dar dacă eşti genul de femeie mai rezervată, vei avea nevoie de o strategie prin care să-i stârneşti interesul.

“Îmi este dor de vocea ta”. Data viitoare când tu şi partenerul purtaţi discuţii intime, fie că sunteţi faţă-n faţă sau la telefon, spune-i cât de mult îţi lipseşte vocea lui, în special cât de mult îţi lipseşte să-l auzi cum îşi exprimă plăcerea în timpul sexului. I-ai putea spune că ţi-ar plăcea să-i înregistrezi vocea ca să o poţi auzi ori de câte ori nu este lângă tine, când faci duş sau, de ce nu, când vrei să te satisfaci singură. Acesta ar putea fi un început bun pentru amândoi.

Fă-l să se simtă confortabil. Dacă partenerul încă ezită, spune-i direct că îţi doreşti să faceţi sex la telefon, dar că nu este neapărat nevoie ca el să spună ceva, ci pur şi simplu că vrei să îi auzi respiraţia sacadată.

”Decorul”

Dacă într-adevăr îţi doreşti ca partenerul să facă sex la telefon cu tine, trebuie să-i stârneşti puţin curiozitatea.

Intimitatea. Întotdeauna oferă-i detalii partenerului legate de pregătirile pe care le-ai făcut, iar astfel îşi va da seama că-ţi doreşti să încerci ceva nou şi va fi ademenit în tot acest joc. De exemplu, spune-i că uşa este încuiată, draperiile sunt trase, că ţi-ai aprins câteva lumânări pentru a crea o atmosferă intimă, că bei un pahar de vin roşu şi, de ce nu, oferă-i detalii în privinţa lenjeriei pe care o porţi şi cum ţi-ai imagina să decurgă îndepărtarea ei.

Simte-te sexy. Înainte de a-ţi suna partenerul, ar trebui să-ţi oferi un moment de relaxare prin care să te simţi atractivă şi cât mai confortabil posibil. Fă o baie cu spumă înainte, machiază-te, alege să porţi lenjeria preferată, aranjează-ţi părul, toarnă-ţi un pahar de vin care să te ajute să te relaxezi, aprinde câteva lumânări, pune muzică pe fundal, iar dacă ai, pregăteşte-ţi jucăriile sexuale.

Scenarii, pas cu pas

Cel mai uşor mod de a face sex la telefon este acela de a pregăti câteva scenarii. Nu te gândi la replici, la ceea ce crezi ca ar trebui să-i spui partenerului. Dacă stai să memorezi replici, nu faci altceva decât să-ţi sabotezi singură seara, iar singurul lucru la care ar trebui să te gândeşti este scenariul, arma care te ajută de fapt să te joci cu mintea partenerului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Acneea juvenilă: cum se îngrijește corect pielea cu acnee