Sex la hotel: de ce plăcerile sunt mai intense?

De ce se întâmplă să ne simțim mai excitați și mai dispuși să facem sex la hotel cu partenerul? Ce-i drept, există o energie care doar că te relaxează.
  • Publicat:
Sex la hotel: de ce plăcerile sunt mai intense?
Foto: shutterstock

Dacă ești cu partenerul la hotel, cel mai probabil atmosfera vă face să vă pierdeți puțin printre așternuturi. Dar de ce se întâmplă să ne simțim mai excitați și mai dispuși să facem sex la hotel cu partenerul? Ce-i drept, există o energie care nu doar că te relaxează, dar te și ajută să te conectezi mai ușor cu partenerul.

Sex la hotel sau cum să scapi de rutină

Când ești acasă te gândești la probleme precum facturi, ce mai ai de făcut pentru a doua zi, dacă trebuie sau nu să bagi la spălat și multe alte lucruri de-ale vieții care te fac să-ți pierzi apetitul pentru o noapte de dragoste cu partenerul. Dacă vacanța la hotel schimbă complet contextul și acolo simți că scapi de griji și preocupări. Principalul motiv pentru care te simți mai sexy atunci când ești la hotel este pentru că ești separat de responsabilitățile și stresul din viața de zi cu zi. Și, așa cum bine știm, stresul este cel mai mare dușman al nostru, mai ales al vieții sexuale. Cercetările arată că hormonii de stres precum cortizolul sunt asociați libidoului scăzut, ceea ce îngreunează starea de relaxare și capacitatea de a atinge orgasmul.

Tot ce e nou e sexy și excită

Este normal să iubim rutina, dar tot ce este spontan este mai valoros, mai ales atunci când vine vorba despre sex. Pentru că te afli într-un loc nou, simți că vrei să explorezi mai mult, iar creierul poate dezvolta noi căi și impulsuri electrice care se transmit în corp. Așa se elimină dopamina, adică neurotransmițători implicați în plăcere. O canapea nouă, un pat nou, un duș nou, toate acestea oferă senzația unei noi experiențe atât pentru tine, cât și pentru partener. Dacă vrei să îmbunătățești viața sexuală cu partenerul poți încerca un cadru nou.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: