Sex în maşină: 5 poziţii sexuale confortabile care să-ţi ofere plăceri intense

Sexul în maşină este p adevărată provocare şi totodată o aventură. Iată câteva poziţii sexuale pentru plăceri intense
  • Publicat:
Sex în maşină: 5 poziţii sexuale confortabile care să-ţi ofere plăceri intense
FOTO: 123rf.com / Sex în maşină: 5 poziţii sexuale confortabile care să-ţi ofere plăceri intense

Sexul în maşină poate fi o adevărată aventură, dar totodată tu şi partenerul tău reuşiţi să ieşiţi din rutina din dormitor şi să condimentaţi puţin viaţa sexuală. Să nu uităm că acesta vine la pachet şi cu teama de a nu fi prins, dar şi contactul fizic şi emoţional care se datorează spaţiului destul de compact.

Într-un studiu din 2016 publicat în The Journal of Sex Research, 60% de femei şi bărbaţi mărturiseau că au făcut sex în maşină, în parcare. Aşadar, caută un loc bine ascuns, fă plinul maşinii şi porniţi către noi experienţe. Noi vă ajutăm cu câteva sugestii de poziţii sexuale pe care să le adoptaţi în maşină. De altfel, confortabile.

Poziţii sexuale pentru sexul în maşină

Deasupra, pe scaunul din faţă. Lasă-ţi partenerul să se aşeze pe scaunul din faţă, pune-te deasupra şi lasă-l să te penetreze. Această poziţie în care femeia se află deasupra, oferă control asupra vitezei, iar faptul că staţi faţă în faţă, contactul vizual nu face altceva decât să vă apropie mult mai mult şi să fiţi mai intimi. Pentru că spaţiul este destul de restrâns, vei putea mai uşor să ajungi la punctul G şi să atingi plăcerea maximă. În plus, este o poziţie comfortabilă şi care nu necesită prea mult efort. Pentru un orgasm mult mai intens, poţi apela chiar la un vibrator pe care să-l foloseşti asupra clitorisului.

69 pe bancheta din spate. Această poziţie ideală pentru sexul oral necesită mai multă intimitate. Lasă partenerul să se întindă pe spate, cu faţa în sus, în timp ce tu stai deasupra. Pe lângă faptul că poţi ajunge rapid pe culmile plăcerii, economiseşti şi spaţiu. Sau cel puţin acesta nu devine o reală problemă.

Doggy style. Împinge scaunul din faţă pe cât de mult posibil spre bancheta din spate şi lasă-l pe spate cât să se asemene cu un pat. Aşează-te în tradiţionala poziţie doggy style, cu faţa spre bancheta din spate, iar partenerul tău va putea să te penetreze mai uşor.

Linguriţa. Pentru sexul în maşină, cel mai probabil aceasta este cea mai simplă poziţie, în special dacă partenerul este foarte înalt. Este o poziţie confortabilă, iar penetrarea este una intensă.

Sex oral. Pe lângă 69, poţi opta pentru clasicul sex oral care este cel mai sigur (asta dacă nu vrei să rişti să fii prins). Data viitoare când te afli cu partenerul într-o parcare, iar totul este destul de sigur, fă-i o surpriză. Poate fi destul de palpitant atât pentru el, cât şi pentru tine.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”